Σπιτική μερέντα με 3 υλικά

Άλειμμα κακάο από τον Τάσο Αντωνίου! Ένα υπέροχο άλειμμα με κακάο ιδανικό για να το αλείψετε σε ζεστό ψωμάκι στο πρωινό.

Άλειμμα κακάο
Print

Σπιτική μερέντα με 3 υλικά

Άλειμμα κακάο από τον Τάσο Αντωνίου! Ένα υπέροχο άλειμμα με κακάο ιδανικό για να το αλείψετε σε ζεστό ψωμάκι στο πρωινό.
Course Γλυκά
Cuisine Διεθνής
Keyword Άλειμμα κακάο
Cook Time 15 λεπτά
Total Time 15 λεπτά
Servings 10
Calories 250θερμίδες
Author Τάσος Αντωνίου

Ingredients

  • 200 γρ. βούτυρο
  • 3-4 κ.σ. κακάο
  • 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα

Instructions

  • Σε τηγάνι σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά λιώνουμε το βούτυρο.
  • Προσθέτουμε το κακάο, το οποίο το έχουμε κοσκινίσει. Όταν ενωθούν, προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα. Ανακατεύουμε με ξύλινη σπάτουλα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Αποσύρουμε από τη φωτιά και μετα΄φερουμε το άλειμμα σε αποστειρωμένα βαζάκια.
  • Όταν κρυώσουν καλά, τα αποθηκεύουμε στο ψυγείο.

Video

2 Σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.

Βαθμολογήστε τη συνταγή