ΑρχικήΆρθραΘεματικά μενού Amici Miei και brunch στο Sale e Pepe

Θεματικά μενού Amici Miei και brunch στο Sale e Pepe

Το αγαπημένο βορειο-ιταλικό εστιατόριο Sale e Pepe, μετρώντας 25 χρόνια ιστορίας στη γεύση της Αθήνας και της Μυκόνου, ανανεώνεται, εμπνέεται και παρουσιάζει τα νέα Amici Miei θεματικά μενού και κυριακάτικο Βrunch . 

Tα Αmici Miei menus δημιουργηθήκαν για να προσφέρουν γευστικές απολαύσεις βόρειο-ιταλικής κουζίνας υψηλού επιπέδου στην πιο ζεστή σάλα της Αθήνας, με χαρακτηριστικό τους γνώρισμα τις εβδομαδιαίες εναλλαγές και τη διάρκεια τους (Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή). Έτσι λοιπόν κάθε τριήμερο απολαμβάνετε στο Sale e Pepe θεματικά μενού που κυμαίνονται από €40 έως €55/άτομο πάντα με τέσσερα πιάτα και τουλάχιστον τρία ποτήρια κρασί. Αυτά σχεδιάζονται είτε από την ομάδα των σεφ του εστιατορίου, είτε από αγαπημένους και αναγνωρισμένους guest chef είτε συνδυάζονται με καλεσμένους οινοπαραγωγούς του ελληνικού αμπελώνα. 

Εκτός όμως από τα γευστικά θεματικά μενού που περιμένουν τους επισκέπτες του Sale e Pepe οι Κυριακές στο Κολωνάκι γίνονται πιο ζεστές και πιο γευστικές με το απολαυστικό Brunch που σχεδίασε ο δημιουργικός Ivan Ottaviani. Μπορείτε να το απολαύσετε μεσα από μια ποικιλία  απολαυστικών ροφημάτων και πιάτων a la carte. Ξεκινήστε με φρέσκο χυμό πορτοκάλι, φρέσκο χυμό Grapefruit, Fresh strawberries frullato, Rossini με φρέσκιες φράουλες και Prosecco, Caffè espresso Arabica  Danesi, τις σπάνιες ποικιλίες Caffè espresso Finca Kilimanjaro Santa ANA, El Salvador Variety: bourbon, SL28, Cappuccino, ζεστή σοκολάτα ή τσάι.

Γευτείτε Benedict Egg: Aυγό ποσέ με σάλσα hollandaise, καπνιστό σολομό, guacamole και τραγανό χειροποίητο σπιτικό panino ~ Frittata Italiana: Aυγά χτυπημένα, ψημένα στον φούρνο με κολοκυθάκια, κρεμμυδάκια  στιφάδο, μανιτάρια, μαϊντανό, παρμεζάνα & prosciutto S.Daniele ωμό ~ Δυο αυγά μάτια με σπανάκι σοτέ και φρέσκια μαύρη τρούφα ~ Ομελέτα με Xαβιάρι  Σολομού ~ Tournedos από τόνο Maguro με πουρέ από φινόκιο και σαλάτα πορτοκαλιού ~ Προσούτο Culatello με σαλάτα πολύφυλλη, αυγό ποσέ, fettuccini  από τις Ανδίβες  και μαύρη τρούφα και ολοκληρώστε με Γιαούρτι ή Mascarpone με φρέσκιες φράουλες και μέλι.   

SALE & PEPE 

Αριστίππου 34, Κολωνάκι, Λυκαβηττός, τηλ. 210 7234102

Ώρες λειτουργίας: Τρίτη– Παρασκευή 18.30 – 00 30, Σάββατο και Κυριακή 14.00 – 01.00, Δευτέρα κλειστά 

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Φαλάφελ

Αυθεντική συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Light πανακότα με μέλι

Ελαφριά πανακότα με μέλι. Αυτή η light πανακότα τρώγεται χωρίς τύψεις, αφού περιέχει ελάχιστες θερμίδες αλλά όλη τη γεύση της πανακότα που αγαπάμε.

Μηλόπιτα με τριφτή ζύμη (ψιχουλιαστή)

Λαχταριστό και εύκολο γλυκό που μυρίζει φθινόπωρο. Αυτή η υπέροχη συνταγή για σπιτική μηλόπιτα με τριφτή ζύμη είναι δοκιμασμένη και πεντανόστιμη. Φτιάξτε τη και θα με θυμηθείτε.

Σοκολατένιο μπανάνα κέικ

Ένα αφράτο, ζουμερό κέικ για τους λάτρεις της σοκολάτας και της μπανάνας. Μια συνταγή που θα αγαπήσουν όλοι!

Περισσότερα άρθρα

7 μοναδικά σχέδια για τσουρέκια

Υπέροχα σχήματα και σχέδια για να φτιάξεις πρωτότυπα πασχαλινά τσουρέκια!

Πώς διαλέγουμε και ξαλμυρίζουμε τον μπακαλιάρο

Όλα τα μυστικά για το ξαλμύρισμα και το σωστό μαγείρεμα του μπακαλάρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ