Ανοίγει τo διάσημο καφέ από τα Φιλαράκια

Από την Μαρία Αϊβαλιώτη,

Τα Φιλαράκια (Friends) είναι η απόλυτη σειρά για τη φιλία και για το πόσο δυνατά μπορούν να δεθούν διαφορετικά μεταξύ τους άτομα. Στα 10 χρόνια που διήρκεσε η σειρά, κάποιοι ταυτίστηκαν με τον Ρος, άλλοι αναγνώρισαν στις χιουμοριστικές ατάκες του Τσάντλερ τον εαυτό τους, άλλοι απορούσαν με τον Τζόι. κάποιες κυρίες θαύμαζαν τις στιλιστικές επιλογές της Ρέιτσελ και το πάθος της Μόνικα με την καθαριότητα, ενώ όλοι κι όλες δεν πιστεύαμε ότι η Φοίβη μπορούσε να σταδιοδρομήσει σαν τραγουδίστρια και το κυριότερο γελούσαμε με τις περιπέτειές τους κι ευχόμασταν ενδόμυχα κι οι δικές μας φιλίες να έχουν διάρκεια μιας ολόκληρης ζωής.

Για τους θαυμαστές, λοιπόν, της σειράς έχουμε ευχάριστα νέα. Η εταιρεία παραγωγής, Warner Brothers, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρονών από την προβολή του πρώτου επεισοδίου, αποφάσισε να δημιουργήσει στη Νέα Υόρκη ένα καφέ, πιστό αντίγραφο του Central Perk coffee shop, του καφέ των θρυλικών και ξεκαρδιστικών συναντήσεων των μελών αυτής της τηλεοπτικής ανεπανάληπτης παρέας.

Το καφέ θα ανοίξει, στην καρδιά του Μανχάταν, στις 17 Σεπτέμβρη και θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι και τις 18 Οκτωβρίου. Σε αυτόν τον σύντομο μήνα λειτουργίας του, οι πιστοί οπαδοί της σειράς θα έχουν την ευκαιρία να φανταστούν ότι βρίσκονται στο πλατό, θα παραγγέλνουν το καφέ τους χωρίς χρέωση και το κυριότερο θα έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν αρκετούς από τους συντελεστές της σειράς όπως τον τηλεοπτικό μάνατζερ του καφέ και τον ηθοποιό James Michael Tyler που ενσάρκωνε τον τρελά ερωτευμένο με την Ρέιτσελ σερβιτόρο.

Κι αν εμείς δεν μπορούμε να πάμε, ας θυμηθούμε μια σκηνή που εξελίχθηκε στο Central Perk κι ας σιγομουρμουρίσουμε το στιχάκι του τραγουδιού της σειράς “I’ll be there for you”.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.