ΑρχικήΆρθραΤο Baba Au Rum ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη

Το Baba Au Rum ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη

Το Baba Au Rum, ένα από τα γνωστότερα αθηναϊκά μπαρ με μια από τις σημαντικότερες συλλογές ρούμι, ανεβαίνει για πέντε μόνο ημέρες στη Θεσσαλονίκη, ακολουθώντας το παγκόσμιo trend των pop up bars. 

Cocktails, Ρούμι, Exotic Street Food και καλή Μουσική από τους ανθρώπους του Baba Au Rum, αλλά και από καλεσμένους μπάρτεντερς και DJ’s της πόλης, σ’έναν χώρο ειδικά διαμορφωμένο για να μεταφέρει την φιλοσοφία της μπάρας μας στον Θερμαικό.

Από την Τρίτη 5 εως το Σάββατο 9 Απριλίου, από τις 7 το βράδυ μέχρι αργά.

Baba Au Rum Pop Up Bar στη Θεσσαλονίκη

Συγγρού 3, ΤΚ 54625, πάνω από το μπαρ Piccadilly.

Μη χάσετε

Coffee Talks: νέο podcast για τον καφέ από τον Τάσο Αντωνίου

Ο καφές έχει πάντα ιστορίες πίσω του. Από το...

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Πουρές πατάτας

Πουρές πατάτας, βελούδινος και μεταξένιος! Συνοδεύστε κρεατικά, ψαρικά, πουλερικά και αρωματίστε τον με μοσχοκάρυδο.

Κολοκυθόσουπα

Κολοκυθόσουπα γευστική και εύκολη. Μια αγαπημένη σούπα με γλυκιά κολοκύθα με βελούδινη υφή, σερβίρεται με κρουτόν και λίγο γιαούρτι για εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Πιλάφι Μιλανέζα

Συνταγή για πανεύκολο πιλάφι Μιλανέζα.

Περισσότερα άρθρα

Συνταγή για σπιτικό παγωτο με 2 υλικά

Λαχταριστή συνταγη για νόστιμο παγωτο με ένα ή δύο υλικά. Ποιος είπε ότι τα παγωτα είναι δύσκολα; Τώρα σπιτικο παγωτό χωρίς παγωτομηχανή!

5 υπέροχα κέικ που μοσχοβολάνε μαμά!

Επιλέξαμε 5 αγαπημένες συνταγές για κέικ που θα γεμίσουν την κουζίνα άρωμα μαμάς!

Τι κάνουμε τα πασχαλινά αυγά που περίσσεψαν

Πώς θα αξιοποιήσουμε τα πασχαλινά αυγά που περίσσεψαν; 9 έξυπνες συνταγές & ιδέες για να μην πετάξουμε τίποτα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ