Βρέχει χοτ ντογκ!

Τελικά, από τους τρελούς ρυθμούς της σημερινής ζωής δεν ξέφυγε ούτε και ο καιρός. Αυτό θα έλεγε κανείς, μαθαίνοντας για τη βροχή από χοτ ντογκ το πρωί της Τετάρτης στο Ντιτρόιτ της Αμερικής, όπου 955 χοτ ντογκ έπεσαν από τον ουρανό.

Για την ακρίβεια, το εστιατόριο American Coney Island αποφάσισε να γιορτάσει τα 95 χρόνια λειτουργίας του στην πόλη, ρίχνοντας από ένα ελικόπτερο χοτ ντογκ πάνω από αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης, οι οποίες εκείνη την ώρα ήταν ανοιχτές για το κοινό. Μάλιστα, τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός, σε συνεργασία με το εστιατόριο, διοργάνωσε διαγωνισμό, κατά τον οποίο 25 υποψήφιοι κλήθηκαν να μαζέψουν όσα περισσότερα χοτ ντογκ μπορούσαν και να τα χωρέσουν μέσα στα ρούχα τους!

Η νικήτρια, Sylvia Lopez κατάφερε να χωρέσει 76 χοτ ντογκ στη μπλούζα της, κερδίζοντας από το American Coney Island τα χοτ ντογκ ενός ολόκληρου χρόνου.

Όσο για τα 955 χοτ ντογκ που χρησιμοποιήθηκαν σε αυτήν την προωθητική ενέργεια, μην ανησυχείτε, δεν πήγαν χαμένα. Η φιλοζωική οργάνωση του Ντιτρόιτ συγκέντρωσε τα εδέσματα ώστε να ταΐσει τα σκυλάκια της περιοχής!

 

Άννα Ευθυμίου 

 

Πηγή: thedailymeal.com

Εικόνα: thehotdoghalloffame.com

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.