ΑρχικήΆρθραΔιαγωνισμός με δώρο τραπέζι για 2 στο Astir Palace

Διαγωνισμός με δώρο τραπέζι για 2 στο Astir Palace

Το Μαμα Πειναω προσφέρει σε έναν τυχερό αναγνώστη μία διπλή πρόσκληση για το Σάββατο 29 Νοεμβρίου και τη μουσική βραδιά Music of the Wine στον Αστέρα Βουλιαγμένης! 

Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook και συμπληρώνοντας το όνομά σας κάτω από το σχετικό post ή στείλτε μας email στο [email protected] με την επισήμανση Music of the Wine. Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

– Ευαγγελία Κασάπη

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Χαλβάς σιμιγδαλένιος

Ο κλασικός σιμιγδαλένιος χαλβάς είναι αγαπημένο νηστίσιμο γλυκό. Αφήστε το σιμιγδάλι να καβουρντιστεί καλά και να μοσχομυρίσει το σπίτι γλυκό χαλβά!

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Τραγανές κοτομπουκιές

Κοτομπουκιές, εύκολες, γρήγορες και πεντανόστιμες, από τον Τάσο Αντωνίου! Ιδανικές για μικρά και μεγάλα παιδιά, με χρυσαφένια, τραγανή κρούστα και ζουμερό ψαχνό που θα λατρέψετε!

Περισσότερα άρθρα

Dulce de leche ή αλλιώς καραμελωμένο γάλα

Αμαρτία από καραμέλα με ένα μόνο υλικό.

6 εκπληκτικά γλυκά με κρέμα που πρέπει να δοκιμάσεις!

Aν σου αρέσουν τα ανάλαφρα και εκλεπτυσμένα επιδόρπια, αυτά τα μοναδικά γλυκά με αέρινη και βελούδινη κρέμα πρέπει να τα δοκιμάσεις!

12 μυστικά που δεν θα σου πει κανείς για τα γλυκά του κουταλιού

Μάθετε τα μυστικά που κανείς δεν θα σας πει για να φτιάχνετε άψογα σπιτικά γλυκά του κουταλιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ