Διάκριση της Anassa Organics στα Great Taste Awards 2014

Η Anassa Organics, ελληνική εταιρεία τυποποίησης και προώθησης ροφημάτων από ελληνικά βιολογικά αρωματικά φυτά, διακρίθηκε στο πλαίσιο του διεθνώς αναγνωρισμένου διαγωνισμού Great Taste Awards 2014 του βρετανικού οργανισμού Guild of Fine Food. Τα βραβεία τροφίμων Great Taste Awards αποτελούν το μεγαλύτερο διεθνώς και πιο αξιόπιστο σύστημα πιστοποίησης για ποιοτικά τρόφιμα και ποτά.

Ειδικότερα, ανάμεσα σε 10.000 προϊόντα από όλο τον κόσμο που διαγωνίζονταν στο πλαίσιο του φετινού διαγωνισμού, η εταιρεία έλαβε τέσσερα (4) βραβεία για την υψηλή ποιότητα και τη μοναδική γεύση των προϊόντων της. Με αυτή τη βράβευση, η Anassa Organics αποτελεί την πρώτη ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα των αφεψημάτων από βιολογικά αρωματικά φυτά και διακρίνεται ταυτόχρονα για τέσσερα προϊόντα της στον ίδιο διαγωνισμό.

Οι διακρίσεις που έλαβε η Anassa Organics αφορούν τα εξής προϊόντα.

Pure Defence: μείγμα από αρωματικά φυτά που παρουσιάζουν αντιοξειδωτική και βακτηριοκτόνο δράση, με αποτέλεσμα να ανακουφίζουν από τα συμπτώματα του κρυολογήματος ή και να το προλαμβάνουν.

Pure Symmetry: υπέροχο μείγμα αρωματικών φυτών με γνωστές από την αρχαιότητα ιδιότητες. Ιδανικό για όσους ακολουθούν δίαιτα για απώλεια βάρους.

Pure Happiness: ένα ιδανικό μείγμα από αρωματικά φυτά πλούσια σε φαινολικά συστατικά που συμβάλλουν στην αποτοξίνωση και την τόνωση του οργανισμού.

Organic Mint: υπέροχο αφέψημα με θεραπευτικές ιδιότητες. Η ελληνική Μέντα (Menthα piperita) λόγω του ιδιαίτερου κλίματος είναι εξαιρετικής ποιότητας γεύσης και οσμής! Πίνεται το ίδιο ευχάριστα και ως κρύο ρόφημα.

Σε λιγότερο από έναν χρόνο που δραστηριοποιείται, η Anassa Organics έχει ήδη κερδίσει Χρυσό Βραβείο στο πλαίσιο των European Design Awards 2014 για τον πρωτοποριακό και δημιουργικό σχεδιασμό των συσκευασιών των προϊόντων της, εμπνευσμένο από την ελληνική μυθολογία.

Επιπλέον, η Anassa Organics αποτελεί έναν εκ των τεσσάρων φετινών νικητών του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας, λαμβάνοντας όλους τους απαραίτητους πόρους που απαιτούνται για την επιτυχημένη υλοποίηση των επόμενων επιχειρηματικών σχεδίων της εταιρείας (χρηματοδότηση, υπηρεσίες υποστήριξης, καθώς και συμβουλευτική καθοδήγηση-mentoring από έναν πολύπειρο σύμβουλο επιχειρήσεων-μέντορα).

Η Anassa Organics αποτελεί μια 100% ελληνική εταιρεία που συνδυάζει την παράδοση με τη σύγχρονη αντίληψη και το καινοτόμο design. Η κεντρική φιλοσοφία της εταιρείας βασίζεται στο ότι παρασκευάζει με παραδοσιακό τρόπο φυσικά ροφήματα και αφεψήματα από ελληνικά αρωματικά φυτά, προωθώντας ταυτόχρονα ένα εξαιρετικά δημιουργικό branding και έναν σύγχρονο και πρωτότυπο τρόπο σερβιρίσματος. Ειδικότερα, πέραν των αρωματικών φυτών, κάθε συσκευασία της Anassa Organics περιέχει ειδικά βιοδιασπώμενα φίλτρα με ξύλινα στηρίγματα που επιτρέπουν την καλύτερη εκχύλιση των αρωματικών φυτών μέσα στο νερό.

Τα προϊόντα ANASSA θα τα βρείτε σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Στόχος της εταιρείας είναι να επεκτείνει τη δραστηριότητά της στις διεθνείς αγορές και να διαδώσει ευρέως τις πλούσιες ευεργετικές ιδιότητες των αρωματικών φυτών που μας παρέχει η ελληνική γη.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.