ΑρχικήΔελτία ΤύπουEaster @ Four Seasons Astir Palace Hotel Athens

Από τον Τάσο Αντωνίου

Ως περίοδος ανανέωσης, χαρούμενης επανασύνδεσης και περισυλλογής, το Πάσχα είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να συγκεντρωθείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και να μοιραστείτε μαζί τους σημαντικές στιγμές. 

Το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens είναι το ιδανικό μέρος στην Αθήνα για να περάσετε τις ημέρες του Πάσχα, απολαμβάνοντας την ανοιξιάτικη λιακάδα με θέα στη θάλασσα του Σαρωνικού. 

«Ο κόσμος επιστρέφει στην κανονικότητα μετά από μερικά δύσκολα χρόνια, αλλά με μια νέα κατανόηση του τι πραγματικά έχει σημασία», σχολιάζει ο Jann Kaiser, Hotel Manager του ξενοδοχείου. «Το Πάσχα είναι ακόμη μια υπενθύμιση για ένα ελπιδοφόρο μέλλον με τους αγαπημένους μας. Αυτό το Πάσχα, είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε επισκέπτες από όλο το κόσμο αλλά και πολλούς Έλληνες στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens για να περάσουμε μαζί τους αυτές τις ημέρες», καταλήγει.  

Από τις 7 Απριλίου, οι επισκέπτες κατά την άφιξή τους στο στολίδι της Αθηναϊκής Ριβιέρας —που βραβεύτηκε με Πέντε Αστέρια στα πρόσφατα βραβεία του Forbes— θα μπαίνουν σε ανοιξιάτικο κλίμα με τις δημιουργικές συνθέσεις εποχιακών λουλουδιών που θα επιμεληθεί το καλλιτεχνικό team του Studio 7. Σοκολατένια πασχαλινά αυγά και ένα βιβλίο ζωγραφικής του Αστερίξ θα περιμένουν τα μικρά παιδιά, με ένα πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων —που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων κυνήγι θησαυρού αυγών, διακόσμηση πασχαλινών μπισκότων, χειροτεχνίες και face painting— διαθέσιμο από τις 7 έως τις 9 και από τις 14 έως τις 16 Απριλίου, τα δύο Σαββατοκύριακα που καλύπτουν το Καθολικό και το Ορθόδοξο Πάσχα.

 

Η Taverna37 υποδέχεται την πασχαλινή περίοδο με τον νέο σεφ, Αλέξανδρο Κοσκινά 

Την Κυριακή του Πάσχα, οι επισκέπτες και οι θαμώνες του ξενοδοχείου καλούνται σε ένα αυθεντικό και ελληνικό πασχαλινό γεύμα στην Taverna37: ένα ξεχωριστό πασχαλινό μενού με αλμυρές και γλυκές ελληνικές λιχουδιές που δημιουργήθηκε από τον νέο σεφ Αλέξανδρο Κοσκινά. 

Αντλώντας έμπνευση από παραδοσιακές ελληνικές συνταγές, ο γεννημένος στην Κέρκυρα σεφ έχει αφήσει το στίγμα του στη γαστρονομία, εξελίσσοντας εδώ και 20 χρόνια τις δεξιότητές του στην κουζίνα. Διαθέτει, μάλιστα, στο βιογραφικό του συνεργασίες με τους καλύτερους παραγωγούς της χώρας και στόχος του είναι να μεταδίδει σε κάθε πιάτο του αρώματα, αναμνήσεις και γεύσεις από την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα. 

Καθ’ όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα και μέχρι την Κυριακή του Πάσχα, από τη Δευτέρα 10 έως το Σάββατο 15 Απριλίου, η Taverna37 θα σερβίρει ελληνικά σαρακοστιανά πιάτα κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος (13:00-15:00). 

Δημιουργία αναμνήσεων στο Mercato 

Από την Πέμπτη 13 Απριλίου έως την Τρίτη 18 Απριλίου, το πρωινό στο Mercato, μετατρέπεται σε πασχαλινό, με μυρωδάτο τσουρέκι και ζωγραφική αυγών για τους μικρούς επισκέπτες. 

Στις 9 Απριλίου που γιορτάζεται το Καθολικό Πάσχα, το Mercato έχει ετοιμάσει ένα νόστιμο κυριακάτικο brunch με την υπογραφή του επικεφαλής σεφ Sergio Favata και της ομάδας του, το οποίο περιλαμβάνει λαχταριστές λιχουδιές όπως το ιταλικό πασχαλινό κέικ colomba, το τσουρέκι και έναν πλούσιο μπουφέ με ψάρια και θαλασσινά. 

Το Μεγάλο Σάββατο, οι επισκέπτες μπορούν να γιορτάσουν το τέλος της Σαρακοστής στο Mercato με το παραδοσιακό πρώτο γεύμα, τη μαγειρίτσα, κατόπιν αιτήματος. Αυτή η παραδοσιακή συνταγή διατίθεται και μέσω του In Room Dining. 

Ένας χώρος για περισυλλογή και απόκτηση νέων εμπειριών 

Οι επισκέπτες που θα επιλέξουν να μείνουν την περίοδο του Πάσχα στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens θα βρουν ένα παραθαλάσσιο καταφύγιο ηρεμίας και ξεκούρασης μέσα στη φύση που θα τους συναρπάσει. 

Για τους λάτρεις του wellness, το luxurious spa του ξενοδοχείου, εμπνευσμένο από τον Ιπποκράτη, περιλαμβάνει το The Fountain House: ένα καταφύγιο μόνο για ενήλικες με σπήλαιο αρωματικών ρεμάτων, ντους με ψύξη, σάουνα και χαμάμ. Οι οικογένειες μπορούν επίσης να χαλαρώσουν μαζί με κοινές θεραπείες.

Στο τέλος κάθε γεμάτης ημέρας, τα σύγχρονα καταλύματα του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens δίνουν προτεραιότητα στη χαλάρωση και τη φροντίδα. 

Για περισσότερες πληροφορίες για το Πάσχα στο Four Seasons Astir Palace Hotel καλέστε στο +30 210 890 1000 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://www.fourseasons.com/athens/  

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Smoothie μπανάνα και μάνγκο

Γευστικό smoothie με μπανάνα και μάνγκο από τον Τάσο Αντωνίου. Ένα γευστικό smoothie, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, που βοηθά την ευεξία και αποτοξίνωση του οργανισμού!

Παγωτό μπανάνα με ένα υλικό

Η πιο εύκολη και γρήγορη συνταγή για παγωτό με ένα μόνο υλικό! Χειροποίητο σπιτικό παγωτό, απλώς ασυναγώνιστο.

Κοτόπουλο α λα κρεμ

Κοτόπουλο αλά κρεμ από τον Τάσο Αντωνίου. Ζουμερό και πεντανόστιμο κοτόπουλο με μανιτάρια και κρέμα γάλακτος, ένα πλούσιο πιάτο για τον χειμώνα, που θα συνοδεύσετε με ρύζι και θα το λατρέψετε.

Περισσότερα άρθρα

Το μενού του Πάσχα

Ένα μενού για το Πάσχα με τις καλύτερες πασχαλινές συνταγές για σαλάτες, αρνί κα υπέροχα γλυκά με την υπογραφή του Τάσου Αντωνίου.

9 μοναδικοί τρόποι να βάψετε πασχαλινά αυγά

Ιδέες, τεχνικές και σχέδια για να βάψετε τα πιο ιδιαίτερα πασχαλινά αυγά!

Βερίκοκα και άλλα καλοκαιρινά φρούτα: μυστικά & συνταγές!

Μαθαίνουμε πώς επιλέγουμε νόστιμα, γερά καλοκαιρινά φρούτα αλλά και υπέροχες συνταγές για νόστιμα, ευωδιαστά γλυκά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ