Νέα έτοιμα μείγματα Easy Bake από τους Μύλους Αγίου Γεωργίου

Έχετε περιορισμένο χρόνο και θέλετε να φτιάξετε εύκολα και γρήγορα muffin για να γλυκάνετε την οικογένεια και τους φίλους σας; Θέλετε σπιτική πίτσα με σίγουρο αποτέλεσμα και χωρίς πολύ κόπο; Είναι Κυριακή και ξεχάσατε να πάρετε φρέσκο ψωμί;

Όποια και αν είναι η περίπτωση, οι Μύλοι Αγίου Γεωργίου σας δίνουν την λύση με την νέα μοναδική σειρά προϊόντων Easy Bake, που περιλαμβάνει έτοιμα μείγματα με βάση το αλεύρι, για  την παρασκευή προϊόντων ζύμης (γλυκά και αλμυρά). Το μυστικό είναι η ευκολία στην προετοιμασία, γρήγορα χωρίς κόπο, με σίγουρο αποτέλεσμα κάθε φορά.

Στα super market θα βρείτε την πλήρη σειρά έτοιμων μειγμάτων Easy Bake: muffin, chocolate muffin, ζύμη πίτσας και πολύσπορο ψωμί! Επίσης για λαχταριστά, σπιτικά, χριστουγεννιάτικα καλούδια, σαν της γιαγιάς μας αλλά με λιγότερο κόπο, οι Μύλοι Αγίου Γεωργίου λανσάρουν για πρώτη φορά δυο πρωτοποριακά προϊόντα, έτοιμο μείγμα Easy Bake για μελομακάρονα και έτοιμο μείγμα Easy Bake για κουραμπιέδες! Με μόνο 3 βήματα και όχι περισσότερα από 4 υλικά θα εκπλήξετε τους αγαπημένους σας με τις χριστουγεννιάτικες δημιουργίες σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.