ΑρχικήΆρθραEcstasea γεύσης στο Rakkan & το Βαρούλκο Seaside

Ecstasea γεύσης στο Rakkan & το Βαρούλκο Seaside

Όπως η θάλασσα ενώνεται και ενώνει κουλτούρες, πολιτισμούς, ιδέες και ανθρώπους γύρω από το τραπέζι, έτσι και το Rakkan  Bar  Restaurant ενώνει τις «δυνάμεις» του με το βραβευμένο εστιατόριο Βαρούλκο Seaside και σας προσκαλούν να απολαύσετε μια ecstaSEA γεύσης, μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο menu* 7 πιάτων, το οποίο προσφέρεται παράλληλα και στα 2 εστιατόρια με 58,00€/ άτομο, μόνο κάθε Πέμπτη βράδυ, στις 07, 14, 21 και 28 Μαΐου.

Οι βραβευμένοι chef Naruse Fumiaki (Rakkan  Bar  Restaurant) και Λευτέρης Λαζάρου (Βαρούλκο Seaside) παντρεύουν τη δημιουργικότητα με την παράδοση και υπογράφουν ένα fixed menu το οποίο βασίζεται σε αγαπημένες «θαλασσινές» συνταγές από την Ασία, την Ευρώπη αλλά και την Ελλάδα και μας προσφέρουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε και να απολαύσουμε μερικά από τα μοναδικά signature dishes των δύο ξεχωριστών Chef. 

H ecstaSEA γεύσης περιλαμβάνει 7 γεύσεις που αφορούν σε 3 πιάτα κι επιδόρπιο από τα δύο εστιατόρια. 

Πρώτο πιάτο                   

  • Fresh Seafood  Salad                
  • Carpaccio λαβράκι 
  • Ανάμεικτη πράσινη σαλάτα με φύκια, μαριναρισμένο καλαμάρι σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, σολομό και λαυράκι                

Δεύτερο πιάτο     

  • King Crab Tartar                              
  • Ψητή σουπιά  
  • Βασιλικό καβούρι με tobiko, truffle yuzu sauce με λάδι κύμινου και avocado, mango και κανταΐφι 

Κυρίως         

  • Χιλιανό λαβράκι με πουρέ πατάτας                 
  • Χριστόψαρο με τσορίθο και σάλτσα σαμπάνιας με μίσο & ταμπουλέ κουνουπίδι

Επιδόρπιο         

  • Namelaka: Τραγανή γκοφρέτα πραλίνας ή           
  • Κύβος λεμονιού με sorbet σε crème σοκολάτας γάλακτος με ζελέ από lychee και ζαχαρωμένα passion fruit και πέρλες σοκολάτα                τριαντάφυλλα 

      


 

Rakkan Bar Restaurant

Κηφισίας 238-240, Κηφισιά

Τηλέφωνο: 21 0808 7941

 

Βαρούλκο Seaside 

Ακτή Κουμουνδούρου 52, Μικρολίμανο – Πειραιάς 

Τηλέφωνο:  210 5228400

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Φαλάφελ

Αυθεντική συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Croquembouche

To κροκαμπούς είναι μια γαλλική χριστουγεννιάτικη τούρτα φτιαγμένη από σουδάκια και καραμέλα. Η συνταγή θυμίζει χριστουγεννιάτικο δέντρο και θα ενθουσιάσει τους πάντες στο σπίτι!

Ιταλική σαλάτα Caprese

Ιταλική σαλάτα Caprese από τον Τάσο Αντωνίου. Μια γευστική σαλάτα με ντομάτα, μοτσαρέλα και σος από μπαλσάμικο που συνοδεύει ιδανικά το κυρίως γεύμα.

Περισσότερα άρθρα

Βερίκοκα και άλλα καλοκαιρινά φρούτα: μυστικά & συνταγές!

Μαθαίνουμε πώς επιλέγουμε νόστιμα, γερά καλοκαιρινά φρούτα αλλά και υπέροχες συνταγές για νόστιμα, ευωδιαστά γλυκά!

Τα τέλεια μπιφτέκια θέλουν αυτό το απρόσμενο υλικό

Πώς θα σας φαινόταν αν σας λέγαμε ότι το μυστικό για τέλεια μπιφτέκια έχει σχέση με… τα ψάρια;

Κουρκούτι για μπακαλιάρο: μάθε τα μυστικά

Από κουρκούτι για μπακαλιάρο τηγανητό πώς πάμε;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ