ΑρχικήΆρθραEcstasea γεύσης στο Rakkan & το Βαρούλκο Seaside

Ecstasea γεύσης στο Rakkan & το Βαρούλκο Seaside

Όπως η θάλασσα ενώνεται και ενώνει κουλτούρες, πολιτισμούς, ιδέες και ανθρώπους γύρω από το τραπέζι, έτσι και το Rakkan  Bar  Restaurant ενώνει τις «δυνάμεις» του με το βραβευμένο εστιατόριο Βαρούλκο Seaside και σας προσκαλούν να απολαύσετε μια ecstaSEA γεύσης, μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο menu* 7 πιάτων, το οποίο προσφέρεται παράλληλα και στα 2 εστιατόρια με 58,00€/ άτομο, μόνο κάθε Πέμπτη βράδυ, στις 07, 14, 21 και 28 Μαΐου.

Οι βραβευμένοι chef Naruse Fumiaki (Rakkan  Bar  Restaurant) και Λευτέρης Λαζάρου (Βαρούλκο Seaside) παντρεύουν τη δημιουργικότητα με την παράδοση και υπογράφουν ένα fixed menu το οποίο βασίζεται σε αγαπημένες «θαλασσινές» συνταγές από την Ασία, την Ευρώπη αλλά και την Ελλάδα και μας προσφέρουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε και να απολαύσουμε μερικά από τα μοναδικά signature dishes των δύο ξεχωριστών Chef. 

H ecstaSEA γεύσης περιλαμβάνει 7 γεύσεις που αφορούν σε 3 πιάτα κι επιδόρπιο από τα δύο εστιατόρια. 

Πρώτο πιάτο                   

  • Fresh Seafood  Salad                
  • Carpaccio λαβράκι 
  • Ανάμεικτη πράσινη σαλάτα με φύκια, μαριναρισμένο καλαμάρι σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, σολομό και λαυράκι                

Δεύτερο πιάτο     

  • King Crab Tartar                              
  • Ψητή σουπιά  
  • Βασιλικό καβούρι με tobiko, truffle yuzu sauce με λάδι κύμινου και avocado, mango και κανταΐφι 

Κυρίως         

  • Χιλιανό λαβράκι με πουρέ πατάτας                 
  • Χριστόψαρο με τσορίθο και σάλτσα σαμπάνιας με μίσο & ταμπουλέ κουνουπίδι

Επιδόρπιο         

  • Namelaka: Τραγανή γκοφρέτα πραλίνας ή           
  • Κύβος λεμονιού με sorbet σε crème σοκολάτας γάλακτος με ζελέ από lychee και ζαχαρωμένα passion fruit και πέρλες σοκολάτα                τριαντάφυλλα 

      


 

Rakkan Bar Restaurant

Κηφισίας 238-240, Κηφισιά

Τηλέφωνο: 21 0808 7941

 

Βαρούλκο Seaside 

Ακτή Κουμουνδούρου 52, Μικρολίμανο – Πειραιάς 

Τηλέφωνο:  210 5228400

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Κολοκυθοτηγανίτες

Κολοκυθοτηγανίτες με φέτα και μυρωδικά εύκολοι, αφράτες και παραδοσιακές σαν της γιαγιάς.

Σοκολατένια σφολιατίνια

Υπέροχη συνταγή για σοκολατένια σφολιατίνια από τον Τάσο Αντωνίου! Τραγανά, βουτυρένια σφολιατίνια με υπέροχη γέμιση από σοκολάτα και φουντούκια!

Μπάρες βρώμης

Υγιεινές, γεμάτες ενέργεια μπάρες βρώμης από τον Τάσο Αντωνίου. Χωρίς ψήσιμο, χωρίς ζάχαρη, τέλειο για δίαιτα και ως σνακ μέσα στην ημέρα!

Περισσότερα άρθρα

Τα μπαχαρικά των Χριστουγέννων

Θα ήταν αστείο αν ισχυριζόμασταν ότι οι διατροφικές επιλογές μας τα Χριστούγεννα είναι υγιεινές. Αλλά κάπου ανάμεσα στους κουραμπιέδες, τα μελομακάρονα, τις δίπλες και...

9 πολύ καλοί λόγοι να φας τώρα αβοκάντο!

Το αβοκάντο είναι ένα νόστιμο φρούτο με πολύ σημαντικά οφέλη για την υγεία και την ομορφιά, χάρη στην υψηλή του περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά και καλά λιπαρά που ενισχύουν τον οργανισμό.

5 φαγητά που πρέπει να ξέρεις να φτιάχνεις

Γιατί να αγοράζουμε έτοιμα φαγητά όταν μπορούμε να τα φτιάξουμε μόνοι μας;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ