Εκτυπώστε συνταγές από το κινητό σας με την Epson!

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε τις αγαπημένες μας συνταγές. Γιατί λοιπόν να μην ξεκινήσετε ένα δημιουργικό project αυτή την εβδομάδα και να συγκεντρώσετε τις αγαπημένες σας συνταγές σε ένα βιβλίο συνταγών που θα δημιουργήσετε στο σπίτι; 

Σας εμπνέουμε να ξεκινήσετε το project παρακολουθώντας τις συνταγές σε  Instagram reels που δημιούργησε ο Τάσος μαζί με τον εκτυπωτή Epson Eco Tank L3250!

Εκτυπώστε τις συνταγές σας απευθείας από το κινητό σας

Ίσως θεωρείτε ότι η εκτύπωση από το κινητό είναι ταλαιπωρία. Τι θα λέγατε όμως εάν μπορούσατε να εκτυπώσετε εύκολα, γρήγορα και άμεσα από το κινητό σας, χωρίς τη χρήση υπολογιστή; Με τον νέο εκτυπωτή Epson Eco Tank L3250 μπορείτε να εκτυπώσετε ασύρματα, χωρίς καν να χρειαστείτε να διαβάσετε μακροσκελείς και πολύπλοκες οδηγίες χρήσης.

Κατεβάζοντας την εφαρμογή Epson Smart Panel στο κινητό σας, η εγκατάσταση του Wi-Fi γίνεται ακόμη πιο εύκολη. Το Bluetooth θα βρει τον εκτυπωτή σας και θα συνδεθεί αυτόματα στο Wi-Fi.

Με δυνατότητα εκτύπωσης και σκαναρίσματος σε πληθώρα φορμάτ χαρτιού, ασύρματη σύνδεση με το smartphone ή το κινητό, οι εκτυπωτές Epson EcoTank συνδυάζουν υψηλή απόδοση και εξοικονόμηση στο κόστος εκτύπωσης. Με τα φιαλίδια αναπλήρωσης μελανιών υψηλής απόδοσης που παρέχει η πρωτοποριακή τεχνολογία EcoTank της Epson, οι οικιακές εκτυπώσεις γίνονται χωρίς ταλαιπωρία, με υψηλή απόδοση εκτύπωσης και γρήγορους χρόνους. Πιο συγκεκριμένα, παρέχουν ασυναγώνιστο κόστος ανά σελίδα με εξοικονόμηση έως και 90% στο κόστος μελανιών. Μάλιστα, μειώνουμε έτσι περαιτέρω τη χρήση πλαστικού βοηθώντας το περιβάλλον.

“Αυτός ο εκτυπωτής είναι εξαιρετικός”, λέει ο Τάσος. “Πολύ γρήγορος και εύκολος στη ρύθμιση. Εκτυπώνω τις συνταγές μου απευθείας από το smartphone ενώ οι φωτογραφίες φαγητού διατηρούν μοναδικά ζωντανά χρώματα”.

Έτσι, τώρα μπορείτε να εκτυπώσετε εύκολα, χωρίς άγχος, από το κινητό σας όλες τις συνταγές, φωτογραφίες ή έγγραφα. Δεν είναι τυχαίο ότι ο EcoTank της Epson είναι η επιλογή του Usain Bolt, του πιο γρήγορου ανθρώπου στον κόσμο! Μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε το Creative Corner της Epson για περισσότερες γρήγορες συνταγές εμπνευσμένες από τον Usain Bolt αλλά και δημιουργικές προτάσεις για κατασκευές στο σπίτι με τα παιδιά.