Η Ελ Γκρέκο “ψήνει” για εμάς έναν νέο ελληνικό καφέ!

Σε ένα πρωτότυπο launch event που πραγματοποιήθηκε στο Art Factory, η Resoul αποκάλυψε τον καφέ  Ελ Γκρέκο… τον ελληνικό απ’ την αρχή! Ο Πρόεδρος της Resoul, κ. Άνθιμος Δημητριάδης παρουσίασε τον καφέ Ελ Γκρέκο στο κοινό εντάσσοντας τον σε μία σειρά προσωπικών ιστοριών και επιχειρηματικών αναζητήσεων που χαρακτηρίζουν τον ίδιο, την εταιρεία και τις δημιουργίες της. 

Ο ελληνικός καφές Ελ Γκρέκο σπάει τα στερεότυπα χωρίς να αρνείται τον ρόλο και τη σημασία της παράδοσης. Είναι μία νέα πρόταση καφέ όπου οι αξίες και η σοφία του παρελθόντος μεταμορφώνουν το σήμερα σε κάτι εξαιρετικό. Μία σύγχρονη ματιά στην αγαπημένη καθημερινή συνήθεια γίνεται μια πλούσια εμπειρία που προσκαλεί το κοινό να ανακαλύψει τον ελληνικό απ’ την αρχή.

Ο κ. Άνθιμος Δημητριάδης. Πρόεδρος της Resoul
Ο κ. Άνθιμος Δημητριάδης. Πρόεδρος της Resoul

Ο καφές Ελ Γκρέκο, πλούσιος σε εκλεκτούς κόκκους Arabica, δημιουργήθηκε από τη σύνθεση ποικιλιών καφέ Arabica από τη Λατινική Αμερική και Robusta από την Ασία. Αυτοί οι δύο κόσμοι εκλεκτών κόκκων καφέ δημιουργούν έναν ελληνικό με ξεχωριστή γεύση, διακριτική οξύτητα και πλούσιο καϊμάκι!

Η επιλογή του χαρμανιού, η προετοιμασία, η παρασκευή, το σερβίρισμα, η συνοδεία, η απόλαυση, το ταξίδι μέσα από το άρωμα του Ελ Γκρέκο είναι τα χαρακτηριστικά που οδηγούν στην μοναδική αυτή εμπειρία. Μία γευστική διαδρομή όπου ο ελληνικός καφές συστήνεται απ’ την αρχή, το σήμερα ενώνεται με το χθες και το νέο καταρρίπτει τα στερεότυπα. Ένα δημιουργικό πάντρεμα που δίνει έμφαση στην ασυμβίβαστη ποιότητα.

Η Resoul είναι ένας όμιλος εταιρειών που δίνει έμφαση στη δημιουργικότητα, την καινοτομία και την αξιοπιστία. Μέσα από μία μακρά πορεία στο χώρο η μάρκα Ελ Γκρέκο με τις εστίες υγραερίου και τις πολύχρωμες βάσεις με την ειδική βαλβίδα ασφαλείας κατάφερε να βρίσκεται σήμερα σε 1,5 εκ. ελληνικά σπίτια.

Η μετεξέλιξη αυτού του προϊόντος θα μπορούσε να έχει σχέση μόνο με τον ελληνικό καφέ. Με μοναδικό γνώμονα την παρουσίαση μίας ολοκληρωμένης εμπειρίας ελληνικού καφέ, γεννήθηκε ο καφές Ελ Γκρέκο, ο ελληνικός απ’ την αρχή!

Ο καφές Ελ Γκρέκο θα είναι διαθέσιμος στην ελληνική αγορά από τις αρχές Νοεμβρίου σε μοντέρνα συσκευασία των 84g και των 168g.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.