Ένα φορτηγό που μυρίζει πίτσα!

Ο Jon Darsky είχε την πρωτότυπη ιδέα να δημιουργήσει μία πιτσαρία μέσα σε ένα φορτηγό! Ναι καλά διαβάσατε, το Del Popolo, όπως το έχει ονομάσει, είναι στην κυριολεξία το μεγαλύτερο φορτηγό τροφίμων στο Σαν Φρανσίσκο και κατά πάσα πιθανότητα στις ΗΠΑ. Στα μέσα Μαΐου έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στο κοινό και πολλοί είχαν την ευκαιρία να το δουν αφού ο Darsky γυρνούσε σε διάφορα σημεία της πόλης, δοκιμάζοντας το ενδιαφέρον του κόσμου. Το φορτηγό είναι φτιαγμένο από γυαλί ώστε να μπορεί το κοινό να παρατηρεί την “κουζίνα” του και καταλαμβάνει χώρο όσο δύο οχήματα. Όπως λέει ο ίδιος, στόχος του είναι να σερβίρει πίτσα κάθε μέρα, όλη μέρα και σε διαφορετικές περιοχές του Σαν Φρανσίσκο.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι το Del Popolo χρησιμοποιεί μία κουζίνα κόστους 5000 λιρών, του γνωστού Stefano Ferrara που εισάγεται από την Νάπολη και ότι ο Jon Darsky  τα τελευταία 15 χρόνια προσπαθεί να τελειοποιήσει το εμπόριο πίτσας, σε συνεργασία με τις καλύτερες πιτσαρίες του Σαν Φρανσίσκο Pizzaiolo, Pizzeria Delfina και Flour + Water. Η πρώτη εμφάνιση αυτού του ιδιαίτερου φορτηγού έγινε στο γνωστό Bar Agricole, το οποίο έχει βραβευτεί για το ιδιαίτερο design του και φτιάχνει από τα καλύτερα κοκτέιλ του Σαν Φρανσίσκο. Έτσι, όσοι είχαν την ευκαιρία να πάνε εκείνο το βράδυ απόλαυσαν την λαχταριστή πίτσα του Del Popolo σε συνδυασμό με τα διάφορα δροσιστικά κοκτέιλ. 

Τέλος, επειδή όλοι λατρεύουμε την πίτσα και ο Darsky μάλλον δεν θα μας επισκεφθεί σύντομα, μπορείτε με τη συνταγή που έχει για εσάς το mamapeinao.gr να φτιάξετε την δική σας τέλεια πίτσα

 

Φρόση Σκέντζου 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.