Σαλάτα με καρπούζι και φέτα

Σαλάτα με καρπούζι και φέτα

Υλικά

2 ματσάκια ρόκα
4 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
800 γραμμ. καρπούζι (ψίχα)
1/2 κόκκινο ξερό κρεμμύδι μικρό
1 φλ. τσαγιού φέτα σε κύβους
1 κ.σ. φρέσκος δυόσμος ψιλοκομμένος
4 κ.σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Σε ανοιχτή πιατέλα στρώνουμε τη ρόκα. Πασπαλίζουμε με τις λιαστές ντομάτες. Κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες (δαχτυλίδια) το κρεμμύδι και το προσθέτουμε. Καθαρίζουμε το καρπούζι από τους σπόρους και το κόβουμε σε φέτες ή σε καρέ. Το προσθέτουμε. Ψιλοκόβουμε το δυόσμο την τελευταία στιγμή και πασπαλίζουμε με τη φέτα. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο.

Για 4 μερίδες

Χρόνος Προετοιμασίας 10 λεπτά

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.