Advertisement

Ζουμερό ψάρι στη λαδόκολλα

Ζουμερό ψάρι στη λαδόκολλα

Ζουμερό ψάρι στη λαδόκολλα. Εύκολο, νόστιμο και πολύ υγιεινή πρόταση. Συνδιάστε το με λαχανικά στον ατμό.

Ζουμερό ψάρι στη λαδόκολλα
Προετοιμασία
10 λεπτά
Εκτέλεση
15 λεπτά
 
Μερίδες: 4
Υλικά
  • 4 φιλέτα ψαριού της αρεσκείας σας
  • 1 ρίζα φινόκιο κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες
  • 1 κ.σ. κάππαρη
  • 8 ντοματίνια κομμένα σε λεπτές φέτες ή στη μέση
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 4 μεγάλες λαδόκολλες
Εκτέλεση
  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C.

  2. Ετοιμάζουμε τη βινεγκρέτ: σε μπολ αναμειγνύουμε τα κρεμμυδάκια, τη μουστάρδα, το μπαλσάμικο, το μέλι και μια πρέζα αλάτι. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το ελαιόλαδο.

  3. Απλώνουμε τις λαδόκολλες στον πάγκο της κουζίνας. Στο κέντρο κάθε λαδόκολλας ακουμπάμε από 1 φιλέτο ψαριού. Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα. Περιχύνουμε τα φιλέτα με τη βινεγκρετ και τοποθετούμε από πάνω φέτες λεμονιού και από ένα κλωνάρι θυμάρι. Κλείνουμε σε πακέτο τη λαδόκολλα. Η ένωση κατά μήκος πρέπει να είναι στην πάνω πλευρά. Γυρίζουμε τη λαδόκολλα που περισσεύει στα πλαϊνά κάτω από το πακέτο. Τοποθετούμε τα πακέτα σε ταψί ή λαμαρίνα. 

  4. Ψήνουμε για 15-20. Σερβίρουμε το ψάρι μέσα στη λαδόκολλα για να διατηρηθούν ζεστά τα φιλέτα.

  5. Φωτο: cooksmarts.com

Δείτε επίσης: Εύκολοι λουκουμάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.