Επετειακό κατάστημα Misko για τα 90 χρόνια της αγαπημένης μάρκας ζυμαρικών

Το επετειακό κατάστημα – έκπληξη της Misko στο Athens Metro Mall, στον Άγιο Δημήτριο, έχει ήδη ανοίξει τις πόρτες του, καλωσορίζοντας πλήθος κόσμου που έρχεται για να βρεθεί κοντά στην αγαπημένη του μάρκα ζυμαρικών, να της ευχηθεί “Χρόνια Πολλά”, αλλά και να μάθει μυστικά της ιστορίας της και των προϊόντων της. 

Μεγάλη ήταν και η προσέλευση των φίλων και συνεργατών της Misko που παρευρέθηκαν την Παρασκευή 24 Μαρτίου στην εκδήλωση που διοργανώθηκε, στο πλαίσιο της λειτουργίας του Επετειακού Καταστήματος. Δημοφιλείς σεφ, food bloggers και άνθρωποι των media ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση της Misko και ήρθαν για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα 90 χρόνια του αγαπημένου τους ζυμαρικού. 

Το παρών έδωσαν ανάμεσα σε άλλους η Ζέτα Δούκα, Πρόεδρος του ΔΣ της Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ΑΝΑΣΑ και η Μαρία Ροδίτη, Διοικητική Διευθύντρια της ΑΝΑΣΑ,, ο “δικός μας” Τάσος Αντωνίου, ο Γιώργος Τσούλης και η fashion blogger Νεφέλη Γεωργαλά.

Στο πλαίσιο της προώθησης της ισορροπημένης διατροφής, ως καθοριστικού παράγοντα για μια ποιοτική ζωή, και της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, η Misko ενισχύει φέτος οικονομικά το σημαντικό έργο της Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ΑΝΑΣΑ. Ταυτόχρονα, με την αγορά συλλεκτικών αντικειμένων της Misko που διατίθενται στο Επετειακό Κατάστημα, δίνεται σε όλους η δυνατότητα να συνεισφέρουν στο έργο της ΑΝΑΣΑ, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο ακόμα περισσότερους ανθρώπους που πάσχουν από διαταραχές πρόσληψης τροφής. 

Και οι Misko δράσεις συνεχίζονται στην επετειακή γωνιά. Έμπειροι διατροφολόγοι δίνουν συμβουλές διατροφής, ενώ από τις 30 Μαρτίου, σεφ και food bloggers θα μαγειρεύουν νόστιμες και θρεπτικές συνταγές ζυμαρικών, στην Επετειακή Misko κουζίνα που θα τοποθετηθεί στο επίπεδο 0 στο Athens Metro Mall. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.