Έπιπλα από βάφλα

Μετά το πολύ πετυχημένο σοκολατένιο δωμάτιο, την τιμητική τους έχουν τα έπιπλα από βάφλα! Κι όμως, τώρα μπορείτε να φτιάξετε βάφλες σε σχήμα καρέκλας, τραπεζιού ή φωτιστικού με το νέο τηγάνι που ακούει στο όνομα “Sapore dei Mobili”, (το οποίο σημαίνει γεύση των επίπλων στα ιταλικά).

Η ιδέα ανήκει στους Ryosuke Fukusada και Rui Pereira, σχεδιαστές που δραστηριοποιούνται στο Μιλάνο. To Sapore dei Mobili δημιουργήθηκε στα πλαίσια της μεγάλης έκθεσης επίπλων Salone del Mobile 2012, που πραγματοποιήθηκε στην ιταλική πόλη. Το πρωτότυπο αυτό τηγάνι συνδυάζει τα παραδοσιακά ιαπωνικά κέικ “baby castella” με την πορτογαλική ζαχαροπλαστική τεχνική “ovos moles”. 

Σύμφωνα με τους σχεδιαστές, κάθε χρόνο κατασκευάζονται πάρα πολλά νέα έπιπλα τα οποία οι καταναλωτές δεν μπορούν να αφομοιώσουν. Γι΄αυτό και υποστηρίζουν θερμά ότι “τώρα επιτρέπεται να παίζουμε με το φαγητό” και έτσι, με το νέο τηγάνι, μπορείτε να φτιάξετε στα παιδιά σας τις πιο παράξενες βάφλες και να εκπλήξετε τους φίλους σας σερβίροντάς τους λαχταριστά έπιπλα γαρνιρισμένα με σοκολάτα!

Δείτε περισσότερα εδώ: saporedeimobili.com

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.