Τηγανιά με σουτζούκι

Advertisement

Τηγανιά με σουτζούκι. Η μερακλίδικη συνταγή που όλοι περιμένατε.

Τηγανιά με σουτζούκι
Προετοιμασία
5 λεπτά
Εκτέλεση
10 λεπτά
 
Μερίδες: 3
Υλικά
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 συσκευασία άσπρα μανιτάρια
  • 12 ντοματίνια
  • 1 σουτζούκι ίσιο ΜΙΡΑΝ καυτερό
  • 200 γρ. γραβιέρα κομμένη σε κυβάκια
  • μαϊντανός για το σερβίρισμα
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
  1. Σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τα μανιτάρια. Αλατίζουμε κατά βούληση. 

  2. Με το μαχαίρι, χαράζουμε ελαφρώς την επιφάνεια του σουτζουκιού, αφαιρούμε το έντερο και το κόβουμε σε μέτριες φέτες. Προσθέτουμε στο τηγάνι το σουτζούκι, ανακατεύουμε και σοτάρουμε για λίγα δευτερόλεπτα. Προσθέτουμε τη γραβιέρα και ανακατεύουμε γρήγορα, μέχρι να λιώσει το τυρί. Σερβίρουμε αμέσως γαρνίροντας με μαϊντανό.

  3.  

Δείτε επίσης: Παστουρμαδοπιτάκια

Advertisement
Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.