Ετοιμαστείτε για το burger με γεύση ανθρώπινης σάρκας 

Από τη Λίζα Μάτσα,

Ένα pop-up εστιατόριο που θα ανοίξει σύντομα στο Λονδίνο προσφέρει ένα burger με γεύση ανθρώπινης σάρκας, όμως πριν τρομάξεις σου λέμε ότι στην πραγματικότητα δεν περιέχει ούτε μισό γραμμάριο ανθρώπου.

Το εν λόγω burger είναι ένα δείγμα ενός μακάβριου project που δημιουργήθηκε με αφορμή την πρεμιέρα της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς “The Walking Dead” στις 13 Οκτωβρίου. Ο James Tomlinson, σεφ του εστιατορίου, επισημαίνει για την αποφυγή παρεξηγήσεων ότι οι πληροφορίες ως προς τη γεύση που έχει η ανθρώπινη σάρκα αντλούνται μόνο από μαρτυρίες δολοφόνων-κανίβαλων (κοινώς, ανθρωποφάγων).

Σύμφωνα με το δολοφόνοIssei Sagawa, το ανθρώπινο κρέας “λιώνει στο στόμα όπως ο ωμός τόνος στο σούσι”. Προς το παρόν μια πολύ πειστική εκδοχή του θα βρίσκεται στο «Terminus Tavern». Και μπορεί να μην καλέσουμε την αστυνομία, αλλά ανατριχιάζουμε στην ιδέα. Τα μπιφτέκια του burger θα φτιάχνονται από χοιρινό, μοσχάρι, μυελό των οστών και συκώτι κοτόπουλου και θα είναι διαθέσιμα από τις 30 Σεπτεμβρίου, στην έναρξη του Halloween. Η τοποθεσία του «Terminus Tavern» είναι άγνωστη μέχρι στιγμής, αλλά αν θέλετε να μαθαίνετε όλες τις ανατριχιαστικές πληροφορίες -αλήθεια θέλετε; – ακολουθήστε το hashtag #terminustavern.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.