ΑρχικήΆρθραΦάε όσες φωτογραφίες φαγητού θέλεις

Φάε όσες φωτογραφίες φαγητού θέλεις

Από τη Λίζα Μάτσα,

Μια νέα έρευνα του βλέπει το φως της δημοσιότητας και υπόσχεται πως μπορείς να χτίσεις κορμί Ζιζέλ και χωρίς πατάτες τηγανητές στο πιάτο σου. Τουλάχιστον πραγματικές.

Το Brigham Young University μελέτησε το νέο μότο που κάνει το γύρο του διαδικτύου “Αισθανθείτε πλήρεις χάνοντας βάρος” και διαπίστωσε πως τελικά υπάρχει μεγάλη δόση αλήθειας σε αυτό. Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης έρευνας παρατηρήθηκε ότι βλέποντας εικόνες των τροφών που επιθυμείτε, είτε είναι αλμυρό, είτε γλυκό, μπορείτε να οδηγηθείτε στο αίσθημα κορεσμού χωρίς πρόσληψη θερμίδων! Μία- δύο φωτογραφίες δε θα κάνουν πολλά, όμως αν μπεις στο Μαμα Πειναω και δεις μια πληθώρα τροφών σίγουρα κάποια στιγμή θα νιώσεις χορτασμένος.

Ναι, καλά διαβάσετε. Την επόμενη φορά που θα θελήσετε επιδόρπιο μετά το φαγητό σας, αποθηκεύστε πολλές φωτογραφίες με μους σοκολάτας, πραλίνες και φουλ σοκολατένια κέικ στο κινητό σας και “απολαύστε” άφοβα!

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Κοτόπουλο πανέ με λιωμένο τυρί

Κοτόπουλο πανέ, αυτή τη φορά στον φούρνο, με λιωμένο τυρί. Ιδανικό γεύμα για μικρούς και μεγάλους. Συνοδεύστε με σαλάτα, βραστά λαχανικά ή πουρέ πατάτας!

Στρούντελ με γέμιση μήλο

Αυθεντική συνταγή για στρούντελ με μήλο από την Αλσατία!

Μελομακάρονα του Τάσου

Αξέχαστα μελομακάρονα, μελωμένα, αφράτα και τραγανά. Φτιάξτε αυτή τη συνταγή για μελομακάρονα του Τάσου και όλοι θα γλείγουν τ δάχτυλά τους!

Περισσότερα άρθρα

Ποια είναι η κατάλληλη θερμοκρασία για να καταναλώσουμε κοτόπουλο με ασφάλεια;

Ακολουθήστε αυτόν τον αξιόπιστο οδηγό μαγειρικής για να απολαύσετε νόστιμο και ζουμερό κοτόπουλο κάθε φορά.

16 νηστίσιμες συνταγές που θα σε ξετρελάνουν!

Εύκολες, γρήγορες, νόστιμες συνταγές για όλη την οικογένεια κατά τη διάρκεια της Σαρακοστής και κάθε νηστείας!

Τι να προσέχουμε όταν τρώμε έξω το καλοκαίρι σύμφωνα με τον ΕΦΕΤ

Συστάσεις στους καταναλωτές για την επιλογή ασφαλών τροφών στα εστιατόρια το καλοκαίρι δίνει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ