Το Φίλεψέ τους από την Aegean επιστρέφει

Το “Φίλεψέ τους”,  η δράση της Aegean, επιστρέφει για να αναδείξει τη φιλοξενία και την ομορφιά των ανθρώπων του τόπου μας, με περισσότερα φιλέματα και από περισσότερα αεροδρόμια σε Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδος, Καλαμάτα) και Κύπρο (Λάρνακα).

Τα “φιλέματα” αυτά αποτελούν ένδειξη ευγνωμοσύνης για αυτούς που ταξίδεψαν μέχρι εδώ για να γνωρίσουν από κοντά τον αληθινό, συναρπαστικό χαρακτήρα της Ελλάδας και της Κύπρου. Όλα τα φιλέματα προέρχονται από Έλληνες και Κύπριους παραγωγούς που γενναιόδωρα μας προσέφεραν τα προϊόντα τους, έτσι ώστε αυτά να ταξιδέψουν σε κάθε γωνιά του κόσμου.

“Φίλεψέ τους” λοιπόν, επιλέγοντας δώρο, αεροδρόμιο αναχώρησης, πτήση και θέση στο αεροπλάνο. Το πλήρωμά της Aegean θα αναλάβει να προσφέρει το δώρο σου στον τυχερό επιβάτη μαζί με μια κάρτα, υπογεγραμμένη από εσένα.Το φίλεμά σου θα ταξιδέψει μαζί με τον παραλήπτη του και θα αποτελέσει την πιο όμορφη ανάμνηση της χώρας μας και των ζεστών, φιλόξενων ανθρώπων της, συνεχίζοντας και εξελίσσοντας έτσι την πανάρχαια ελληνική παράδοση της φιλοξενίας και της προσφοράς δώρων στους επισκέπτες. 

Μπες τώρα στο filepsetous.gr, διάλεξε φίλεμα, αεροδρόμιο αναχώρησης, αριθμό πτήσης και θέσης και η Aegean  θα το προσφέρει εκ μέρους σου, στον επισκέπτη που επιστρέφει στη χώρα του μαζί με την ευχή σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.