Από την Μαρία Αϊβαλιώτη,
Τα μήλα είναι η ”φρουτένια” αδυναμία μας. Αυτή τη φορά, μπήκαμε στην κουζίνα και φτιάξαμε πατατάκια μήλου που μοσχοβολούν κανέλα, τζίντζερ, γαρίφαλο και κάρδαμο. Το αποτέλεσμα είναι άκρως νόστιμο και ευωδιαστό! Εμείς μοιραζόμαστε μαζί σας τη συνταγή για πατατάκια μήλου, ένα ελαφρύ και υγιεινό σνακ που τρώγεται με πολύ πάθος και χωρίς φόβο, αφού περιέχουν λίγες θερμίδες. Βρείτε αναλυτικά τη συνταγή για σπιτικά πατατάκια μήλου με ένα κλικ εδώ.
Διαβάστε ακόμα: τέλεια συνταγή για εντυπωσιακά και λαχταριστά μήλα φούρνου!