Από τον Γιάννη Παναγόπουλο
Στο Cape Sounio σας προσκαλεί να γιορτάσετε την πανσέληνο του έρωτα. Το Σάββατο 12 Ιουλίου ερωτευτείτε κάτω από την καλοκαιρινή πανσέληνο και γευτείτε ένα εφευρετικό και πρωτότυπο αφροδισιακό μενού στο κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου.
Με την υπογραφή του βραβευμένου σεφ Σάκη Τζανέτου το γαστρονομικό ταξίδι στο Cape Sounio θα σας μείνει αξέχαστο.
Επειδή ο έρωτας όπως όλοι ξέρουμε περνάει από το στομάχι το Cape Sounio σας καλεί να αφυπνίσετε τις αισθήσεις σας με ένα ταξίδι γεύσεων, διαφορετικό για τον άντρα και τη γυναικά. Ένα εγκεφαλικό παιχνίδι υλικών, γεύσεων και αισθήσεων υπόσχεται μια μαγική βραδιά κάτω από το φως της πανσελήνου.
Όλα τα πιάτα που θα απολαύσετε είναι φτιαγμένα με προϊόντα από τον κήπο του ξενοδοχείου και από την φάρμα Agreco.
To Αφροδισιακό μενού περιλαμβάνει:
Για τις γυναίκες
To καλωσόρισμα: Κρέμα φάβας Σαντορίνης με βολβούς, λευκός ταραμάς με ελιές Καλαμών, σπιτικά ψωμάκια σε διάφορες γεύσεις και κρέμα σέλερι με βιολογικό ελαιόλαδο Agreco
Καυτή ανάσα: Ταρτάρ από λαβράκι με χαβιάρι αχινού, αβοκάντο Ντρέσινγκ από μοσχολέμονο με τσίλι
Αναδυόμενη Αφροδίτη: Φιλέτο σφυρίδας με κρούστα βασιλικού με σάλτσα εσπεριδοειδών με γλυκάνισο
Φυσικό Viagra: Τριλογία σπιτικών ραβιόλι
Πεσκανδρίτσα, μαντζουράνα και πατάτα
Καλαμάρι και φινόκιο
Καραβίδα και σταμναγκάθι και βελούδινη σάλτσα από μανιτάρια porcini
H αποπλάνηση: Φιλετάκια από μοσχαράκι γάλακτος σε κρούστα Γραβιέρας Κρήτης, τζίντζερ, lemongrass, πατάτες chateau με πράσο, κρέμα καρότο
Σάλτσα αρωματισμένη με λάδι τρούφας
Γλυκός πειρασμός: Λάβα σοκολάτας Valrhona Nyangbo σοκολάτα με παγωτό βανίλια, ζεστή σούπα με fleur de sel
Καφέ ή τσάι γιασεμί
Μινιαρντίζ
Για τους άνδρες
To καλωσόρισμα: Φάβα Σαντορίνης με βολβούς, λευκός ταραμάς με τσακιστές ελιές Κρήτης, σπιτικά ψωμάκια σε διάφορες γεύσεις και κρέμα σέλερι με βιολογικό ελαιόλαδο Agreco
Η πρόκληση: Το φλερτ σούπας σπαραγγιών με καραβίδες και βελουτέ πατάτας με λάδι τρούφας
Το ξελόγιασμα: Ταρτάρ τόνου με σάλτσα tataki, σκόνη από κουκουνάρι. Συνοδεύεται με σορμπέ βασιλικού με σκόρδο κονφί
Ο πόθος: Γαρίδες σωτέ με τζίντζερ, κρέμα κουνουπίδι με lime και ανανά σε σάλτσα εστραγκόν
Η απόλαυση: Φιλετάκια από μοσχαράκι γάλακτος με σπιτικά ραβιόλια από άγρια βιολογική αγκινάρα με ματζουράνα, πράσινα σπαράγγια και σάλτσα lemongrass
Το πάθος: Dulcey μους σοκολάτας Valrhona με θυμαρίσιο μέλι Agreco, μπισκουί αμυγδάλου, φράουλα σε διάφορες υφές. Συνοδεύεται με σορμπέ σπιτικό γλυκό βύσσινο
Καφέ ή τσάι μέντα
Μινιαρντίζ
Τηλέφωνο κρατήσεων: 22920 69700
Για πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου: www.capesounio.com