ΑρχικήΆρθραFull Moon party γεύσεων στο Cape Sounio

Full Moon party γεύσεων στο Cape Sounio

Από τον Γιάννη Παναγόπουλο

 

Στο Cape Sounio σας προσκαλεί να γιορτάσετε την πανσέληνο του έρωτα. Το Σάββατο 12 Ιουλίου ερωτευτείτε κάτω από την καλοκαιρινή πανσέληνο και γευτείτε ένα εφευρετικό και πρωτότυπο αφροδισιακό μενού στο κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Με την υπογραφή του βραβευμένου σεφ Σάκη Τζανέτου το γαστρονομικό ταξίδι στο Cape Sounio θα σας μείνει αξέχαστο. 

Επειδή ο έρωτας όπως όλοι ξέρουμε περνάει από το στομάχι το Cape Sounio σας καλεί να αφυπνίσετε τις αισθήσεις σας με ένα ταξίδι γεύσεων, διαφορετικό για τον άντρα και τη γυναικά. Ένα εγκεφαλικό παιχνίδι υλικών, γεύσεων και αισθήσεων υπόσχεται μια μαγική βραδιά κάτω από το φως της πανσελήνου. 

Όλα τα πιάτα που θα απολαύσετε είναι φτιαγμένα με προϊόντα από τον κήπο του ξενοδοχείου και από την φάρμα Agreco.

To Αφροδισιακό μενού περιλαμβάνει:

Για τις γυναίκες

To καλωσόρισμα: Κρέμα φάβας Σαντορίνης με βολβούς, λευκός ταραμάς με ελιές Καλαμών,  σπιτικά ψωμάκια σε διάφορες γεύσεις και κρέμα σέλερι με βιολογικό ελαιόλαδο Agreco

Καυτή ανάσα: Ταρτάρ από λαβράκι με χαβιάρι αχινού, αβοκάντο Ντρέσινγκ από μοσχολέμονο με τσίλι

Αναδυόμενη Αφροδίτη: Φιλέτο σφυρίδας με κρούστα βασιλικού με σάλτσα εσπεριδοειδών με γλυκάνισο

Φυσικό Viagra: Τριλογία σπιτικών ραβιόλι

Πεσκανδρίτσα, μαντζουράνα και πατάτα

Καλαμάρι και φινόκιο

Καραβίδα και σταμναγκάθι και βελούδινη σάλτσα από μανιτάρια porcini

H αποπλάνηση: Φιλετάκια από μοσχαράκι γάλακτος σε κρούστα Γραβιέρας Κρήτης, τζίντζερ, lemongrass, πατάτες chateau με πράσο, κρέμα καρότο

Σάλτσα αρωματισμένη με λάδι τρούφας

Γλυκός πειρασμός: Λάβα σοκολάτας Valrhona Nyangbo σοκολάτα με παγωτό βανίλια, ζεστή σούπα με fleur de sel

Καφέ ή τσάι γιασεμί

Μινιαρντίζ

Για τους άνδρες

To καλωσόρισμα: Φάβα Σαντορίνης με βολβούς, λευκός ταραμάς με τσακιστές ελιές Κρήτης, σπιτικά ψωμάκια σε διάφορες γεύσεις και κρέμα σέλερι με βιολογικό ελαιόλαδο Agreco

Η πρόκληση: Το φλερτ σούπας σπαραγγιών με καραβίδες και βελουτέ πατάτας με λάδι τρούφας

Το ξελόγιασμα: Ταρτάρ τόνου με σάλτσα tataki, σκόνη από κουκουνάρι. Συνοδεύεται με σορμπέ βασιλικού με σκόρδο κονφί

Ο πόθος: Γαρίδες σωτέ με τζίντζερ, κρέμα κουνουπίδι με lime και ανανά σε σάλτσα εστραγκόν

Η απόλαυση: Φιλετάκια από μοσχαράκι γάλακτος με σπιτικά ραβιόλια από άγρια βιολογική αγκινάρα με ματζουράνα, πράσινα σπαράγγια και σάλτσα lemongrass

Το πάθος: Dulcey μους σοκολάτας Valrhona με θυμαρίσιο μέλι Agreco, μπισκουί αμυγδάλου, φράουλα σε διάφορες υφές. Συνοδεύεται με σορμπέ σπιτικό γλυκό βύσσινο

Καφέ ή τσάι μέντα

Μινιαρντίζ

 

Τηλέφωνο κρατήσεων: 22920 69700

Για πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου: www.capesounio.com

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Γλυκό ψωμί με κακάο και μπανάνα (banana bread)

Συνταγή για γλυκό ψωμί με μπανάνα και κακάο. Ένα εύκολο και αφράτο μπανανόψωμο, υπέροχο συνοδευτικό για τον καφέ ή για πρωινό.

Φακές με χωριάτικο λουκάνικο

Δοκιμασμένη συνταγή για φακές με λουκάνικο. Ένα πιάτο πεντανόστιμο που αποκτά πλούσια γεύση χάρη στο χωριάτικο λουκάνικο.

Ρύζι με λαχανικά

Αρωματικό κίτρινο ρύζι με λαχανικά από τον Τάσο Αντωνίου. Γευστικό ρύζι πιλάφι με λαχανικά, υγιεινό και χορταστικό, συνοδεύει ιδανικά το κοτόπουλο, κρέας ή ψάρι.

Περισσότερα άρθρα

7 συνταγές για αποτοξίνωση μετά τις γιορτές

Πεντανόστιμες συνταγές για αποτοξίνωση μετά τις γιορτές που θα λατρέψεις!

Να γιατί πρέπει να φας σήμερα 6 σκελίδες ψημένο σκόρδο

Το ψημένο σκόρδο χαρίζει πολλαπλά ωφέλη στην υγεία. Δείτε μέσα σε 24 ώρες αφού το καταναλώσετε τι συμβαίνει στον οργανισμό.

Μενού και συνταγές για την 25η Μαρτίου

Στρώνουμε το τραπέζι της 25ης Μαρτίου με τις καλύτερες συνταγές για μπακαλιάρο και όχι μόνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ