
Υλικά
Εκτέλεση
Περνάμε τα κομμάτια κοτόπουλου στα ξυλάκια, εναλάσσοντας με τα κομμάτια πιπεριάς.
Στο μούλτι χτυπάμε τον κύβο κότας Maggi, το βραστό νερό, την πάπρικα, το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Βάζουμε τα σουβλάκια σε ταψάκι και τα αλείφουμε με τη μαρινάδα, να καλυφθούν καλά. Καλύπτουμε με μεμβράνη το σκεύος και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά.
Κατόπιν, βάζουμε λίγο ελαιόλαδο σε τηγάνι ή σε σχαροτήγανο σε δυνατή φωτιά. Όταν κάψει, ψήνουμε τα καλαμάκια μέχρι να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές και να ψηθεί καλά το κοτόπουλο. Στο ίδιο τηγάνι ψήνουμε και τις πίτες, ίσα να πάρουν χρώμα.
Σε μπολ αναμειγνύουμε το λευκό βαλσαμικό ξύδι, τον χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο και τη Νοστιμιά Maggi. Σερβίρουμε τα λαχανικά σε πιάτο και περιχύνουμε με τη βινεγκρέτ. Σερβίρουμε στο ίδιο πιάτο τα σουβλάκια και τις πίτες και απολαμβάνουμε.