Από τη Λίζα Μάτσα,
Μετά τα πανεύκολα κέικ σοκολάτας σε ένα φλιτζάνι, έφτασε άλλο ένα νέο επιδόρπιο, αυτήν την φορά από την Ιαπωνία, που σίγουρα θα συναρπάσει! Πρόκειται για ένα περιστρεφόμενο παιχνίδι που βρίσκεται ήδη στην αγορά και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μεταμορφώνει το αυγό σε κρέμα. Οριακό.
Η συσκευή αυτή έρχεται με παιχνιδιάρικη διάθεση και θυμίζει πολύ τα φρουτάκια του καζίνου, μόνο που στην προκειμένη περίπτωση δε θα κερδίσεις χρήματα, αλλά γλυκάκι στο πι και φι! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να τοποθετήσεις το αυγό στην ειδική υποδοχή του gadget και να γυρίσεις την μανιβέλα για περίπου 2 λεπτά. Μετά βυθίζεις το αυγό σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό – αφού την έχεις απομακρύνει από τη φωτιά – για 30 λεπτά.
Θα μπορούσαμε εύκολα να το παρομοιάσουμε με μια γρήγορη εκδοχή της κλασικής κρέμας καραμελέ, καθώς μετά το καθάρισμα του αυγού, γαρνίρεται με υγρή καραμέλα. Ωστόσο μπορείτε να το απολαύσετε και σκέτο. Διατίθεται online στο www.takaratomy-arts.co.jp/specials/pudding (σίγουρα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Google Translate!).