ΑρχικήΆρθραGordon Ramsay: “Έβαζα στα γλυκά μου κοκαΐνη αντί για ζάχαρη”

Gordon Ramsay: “Έβαζα στα γλυκά μου κοκαΐνη αντί για ζάχαρη”

Από την Μαρία Αϊβαλιώτη,

Ο Gordon Ramsay παρουσιάζει ένα νέο ντοκιμαντέρ για το εμπόριο ναρκωτικών και τις συνέπειες του σε χρήστες και μη σε όλο τον κόσμο. Ο Βρετανός σεφ, γνωστός για τον εκρηκτικό του χαρακτήρα και την πιπεράτη γλώσσα του, αποκάλυψε ότι η χρήση κοκαΐνης στα δείπνα των διασήμων είναι τόσο ανεξέλεγκτη ελέγχου, που κάποτε του ζήτησαν να πασπαλίσει τα σουφλέ με κοκαΐνη. Προσέθεσε ακόμη ότι του έχει ζητηθεί να βάλει στα γλυκά του κοκαΐνη αντί για ζάχαρη άχνη.

Ο Ramsay ομολογεί ότι η κοκαΐνη, αν και δεν του είναι άγνωστη ουσία, κάθε φορά που τη σέρβιρε στο φαγητό του, τα χέρια του έτρεμαν. Μάλιστα, δηλώνει ότι αρκετοί σεφ έχουν καταστραφεί επαγγελματικά εξαιτίας της χρήσης κοκαΐνης. Ο ίδιος έχει βιώσει αυτή την ανεξέλεγκτη ροπή και σε προσωπικό επίπεδο, αφού το 2003 ο σεφ, προστατευόμενος και στενός του φίλος David Dempsey πέθανε από υπερβολική χρήση ναρκωτικών. Μάλιστα,  η Βρετανία εισάγει κάθε χρόνο περίπου 30 τόνους κοκαΐνης από την Κολομβία, τον μεγαλύτερο αριθμό από κάθε άλλη χώρα στην Ευρώπη.

Το ντοκιμαντέρ είναι παραγωγής ITV και θα προβληθεί στη βρετανική τηλεόραση στις 19 Οκτωβρίου. Στο τρέιλερ, εμφανίζεται ο Gordon Ramsay σε φυτείες κοκαΐνης στην Κολομβία, να μιλά με αγρότες και να μαθαίνει το πώς της καλλιεργούν και την επεξεργάζονται ώστε να γίνει σκόνη, ενώ γίνεται αυτόπτης μάρτυρας του πώς την νοθεύουν με διάφορα υλικά όπως σκόνη τσιμέντου και υγρό μπαταρίας.

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Πιροσκί

Πιροσκί σπιτικά με τη γέμιση της επιλογή σας από τον Τάσο Αντωνίου. Φτιάξτε το αγαπημένο πιροσκί με αφράτη και τραγανή ζύμη.

Καλοκαιρινό κοτόπουλο με βερίκοκο

Καλοκαιρινό κοτόπουλο με βερίκοκο από τον Τάσο Αντωνίου. Zουμερό κοτόπουλο με λαχταριστή σάλτσα βερίκοκο και αφράτο ρύζι! Μια καλοκαιρινή συνταγή, πανεύκολη και πεντανόστιμη ιδανική για κάθε τραπέζι.

Πασχαλινά κουλουράκια

Τα πασχαλινά κουλουράκια του Τάσου Αντωνίου! Δοκιμάστε αυτή την εύκολη συνταγή για βουτυράτα, τραγανά πασχαλινά κουλούρια.

Περισσότερα άρθρα

Πώς καθαρίζουμε σωστά το αντικολλητικό τηγάνι

Πώς καθαρίζουμε σωστά το αντικολλητικό τηγάνι ώστε να το διατηρήσουμε σαν καινούργιο για καιρό;

Ποια είναι η σωστή θερμοκρασία που πρέπει να έχει το ψυγείο;

Η σωστή συντήρηση των τροφίμων στο ψυγείο βοηθά στο να παραμένουν φρέσκα για περισσότερο χρονικό διάστημα.

Πώς θα ξεπαγώσεις το κρέας σε 5 λεπτά

Ξέχασες το κρέας στην κατάψυξη και πρέπει να μαγειρέψεις άμεσα; Μάθε πώς θα ξεπαγώσεις το κρέας σε 5 λεπτά μόλις με αυτό το μυστικό κόλπο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ