ΑρχικήΔελτία ΤύπουΚυριακές γεμάτες ζωντάνια στο Helios με το Barro Negro Athens

Κυριακές γεμάτες ζωντάνια στο Helios με το Barro Negro Athens

Από τον Τάσο Αντωνίου

Οι Κυριακές είναι για διασκέδαση: συνδέονται με δροσιστικά ποτά, καλοκαιρινή μουσική
και ζωντανές γεύσεις. Έως τον Σεπτέμβριο, το Helios στο Four Seasons Astir Palace Hotel
Athens, το δημοφιλές place to be της Αθηναϊκής Ριβιέρας, παρουσιάζει το The Sunday
Residence σε συνεργασία με το Barro Negro Athens, προσφέροντας στους επισκέπτες την
απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία, κάθε Κυριακή από τις 4μμ και μετά.
Γεννημένη από το κοινό πάθος για τη Λατινική Αμερική, η συνεργασία αυτή αναδεικνύει
μια επιλογή από τα δημιουργικά κοκτέιλ του Barro Negro, που δίνουν μια μοντέρνα πνοή
στα εμβληματικά μεξικάνικα αποστάγματα, καθώς και ξεχωριστές εμπειρίες ποτού όπως το
signature Margarita trolley που επιτρέπει στους επισκέπτες να φτιάξουν το δικό τους
προσαρμοσμένο twist στο κλασικό κοκτέιλ. Πέρα από τη μεξικάνικη επιλογή ποτών, τρία
είδη τάκος -με μπακαλιάρο, χοιρινό και κοτόπουλο- προσφέρουν το ιδανικό pairing για να
συνοδεύσετε τα κοκτέιλ σας και να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα με θέα στον Σαρωνικό
Κόλπο.


«Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε τους φίλους μας κάθε Κυριακή από το κέντρο της
πόλης στην Αθηναϊκή Ριβιέρα», σχολιάζει ο Βύρων Μαυρουδής, Διευθυντής του Helios.
«Δεν είναι μόνο μια ευκαιρία να μοιραστούμε μερικά εκπληκτικά μεξικάνικα αρώματα με
τους επισκέπτες μας, αλλά μας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσουμε αξέχαστες
εμπειρίες, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο το σαββατοκύριακο και ξεκινώντας
παράλληλα τη νέα εβδομάδα χαλαρώνοντας με θέα τη θάλασσα, με live DJ και νόστιμο
φαγητό και ποτά».


Το Barro Negro Athens, το πρώτο μπαρ τεκίλας και μεσκάλ στην Αθήνα, είναι το εγχείρημα
δύο φίλων μπάρμαν, του Γιώργου Καβακλή και του Στέλιου Παπαδόπουλου, που εκφράζει
την αγάπη, το πάθος και τη γνώση τους για το Μεξικό και τα αποστάγματα της αγαύης μαζί
με την εμπειρία τους στη βιομηχανία των κοκτέιλ. Από το 2019 που άνοιξε, το Barro Negro
Athens άρχισε να κερδίζει βραβεία στην παγκόσμια σκηνή των μπαρ, παρουσιάζοντας στην
Αθήνα την ανεξάντλητη ενέργεια και τις αυθεντικές γεύσεις του Μεξικού. Μάλιστα,
βρίσκεται στην 52η θέση της λίστας World’s 50 Best Bars για το 2022.
Εξίσου δυναμικό και παιχνιδιάρικο, το Helios -που πήρε το όνομά του από τον θεό Ήλιο από
την ελληνική μυθολογία- είναι το ιδανικό μέρος για να ανακαλύψετε τις ιδιαίτερες γεύσεις
της Λατινικής Αμερικής σε ένα ξεκούραστο lounge περιβάλλον. Συνδυάστε τα κοκτέιλ σας
με ζουμερά ceviche, τιραντίτο και τάκος, και απολαύστε το ελληνικό καλοκαίρι στο πιο
ειδυλλιακό μέρος.


Με μια έκρηξη μεξικανικής μαγείας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τα κοκτέιλ του The Sunday
Residence ξεχωρίζουν η διάσημη Barro Negro Margarita, ένα αρωματικό μείγμα tequila
blanco, med orange liqueur και λάιμ, το λαχταριστό Mayan’s Punch με tequila reposado,
καφέ, λάιμ, passion fruit, tepache και λακτόζη, καθώς και το Los Abuelos, με tequila blanco,
mezcal, βοτανικό λικέρ, ελαιόλαδο, μάραθο, λάιμ και αρωματικό αλάτι.

«Αυτή είναι μια πραγματικά συναρπαστική συνεργασία», σχολιάζει ο Στέλιος
Παπαδόπουλος, συνιδρυτής του Barro Negro Athens, προσθέτοντας: «Είμαστε
ενθουσιασμένοι που για πρώτη φορά φέρνουμε τα κοκτέιλ μας, την ενέργεια και την αγάπη
μας για το Μεξικό σε έναν τόσο εμβληματικό χώρο. Τα ποτά που έχουμε ειδικά σχεδιάσει
για το The Sunday Residence στο Helios θα προσφέρουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να
μυηθούν στις ξεχωριστές γεύσεις της τεκίλας και του μεσκάλ».

Helios: Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις επικοινωνήστε με το
[email protected] ή καλέστε στο 210 8901000

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Αρνί στο φούρνο

Αρνί στο φούρνο από τον Τάσο Αντωνίου! Ζουμερό και πεντανόστιμο αρνίσιο μπούτι με υπέροχη τραγανή κρούστα, ζουμερό ψαχνό και ζουμερές πατατούλες που θα λατρέψουν όλοι.

Κολοκυθάκια γεμιστά

Συνταγή για γεμιστά κολοκυθάκια με κιμά, σάλτσα ντομάτας και τριμμένο τυρί!

Ρύζι με λαχανικά

Αρωματικό κίτρινο ρύζι με λαχανικά από τον Τάσο Αντωνίου. Γευστικό ρύζι πιλάφι με λαχανικά, υγιεινό και χορταστικό, συνοδεύει ιδανικά το κοτόπουλο, κρέας ή ψάρι.

Περισσότερα άρθρα

Κίμτσι: το superfood από την Κορέα που χαρίζει μακροζωία

Γνωρίστε το κίμτσι, την υπερτροφή από την Κορέα που υπόσχεται μακροζωία με τον πιο φυσικό τρόπο.

Πώς αποστειρώνουμε βάζα

Ο Τάσος Αντωνίου μας δείχνει πώς αποστειρώνουμε βάζα για τις μαρμελάδες και τα γλυκά του κουταλιού.

Δυο πανεύκολοι τρόποι να συντηρήσεις τα συσκευασμένα λαχανικά περισσότερο

Μάθε πώς να συντηρήσεις σωστά τα συσκευασμένα λαχανικά με 2 εύκολα tips.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ