Χωριάτικα χοτ ντογκ

Χοτ ντογκ με χωριάτικο λουκάνικο από τον Τάσο Αντωνίου! Φτιάξτε τα πιο νόστιμα σπιτικά λουκάνικα με τη συνταγή του Τάσου και σερβίρετε τα με σάλτσα καυτερής πιπεριάς για επιπλέον γεύση.

Χωριάτικα χοτ ντογκ

Χωριάτικα χοτ ντογκ

Τάσος Αντωνίου
Χοτ ντογκ με χωριάτικο λουκάνικο από τον Τάσο Αντωνίου! Φτιάξτε τα πιο νόστιμα σπιτικά λουκάνικα με τη συνταγή του Τάσου και σερβίρετε τα με σάλτσα καυτερής πιπεριάς για επιπλέον γεύση.



5 from 1 vote
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 10 λεπτά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ 15 λεπτά
ΣΥΝΟΛΟ 25 λεπτά
ΓΕΥΜΑ Ορεκτικά
ΚΟΥΖΙΝΑ Διεθνής
ΜΕΡΙΔΕΣ 4
ΘΕΡΜΙΔΕΣ 320 θερμίδες

ΥΛΙΚΑ
  

  • 1 κ.γλ. ελαιόλαδο
  • 1 πράσινη πιπεριά
  • 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 χωριάτικα λουκάνικα
  • 1 γαλλική μπαγκέτα

Για το σερβίρισμα

  • 4 κ.σ. σάλτσα καυτερής πιπεριάς
  • 1/4 ντομάτα ψιλοκομμένη
  • 1/4 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 1/4 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 4-5 κ.σ. κίτρινο τυρί τριμμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
 

  • Σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά ζεσταίνουμε ελαιόλαδο. Σοτάρουμε πράσινες πιπεριές και ψιλοκομμένο κρεμμύδι, μέχρι να μαλακώσουν καλά. Στη συνέχεια τα μεταφέρουμε σε πιάτο.
  • Με κοφτερό μαχαίρι χαράζουμε ελαφρώς τα χωριάτικα λουκάνικα κατά μήκος. Τα μεταφέρουμε στο καυτό τηγάνι και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν καλά από όλες τις πλευρές, για περίπου 10 λεπτά.
  • Κόβουμε μια γαλλική μπαγκέτα στη μέση, και στη συνέχεια τη χαράζουμε κατά μήκος. Απλώνουμε τη σάλτσα καυτερής πιπεριάς στη μπαγκέτα. Γεμίζουμε το χοτ ντογκ με το σοταρισμένο κρεμμύδι και τις πιπεριές, το χωριάτικο λουκάνικο, φρέσκια ντομάτα, φρέσκια πιπεριά, κρεμμύδι και τριμμένο κίτρινο τυρί της επιλογής μας. Γαρνίρουμε τα χωριάτικα χοτ ντογκ με επιπλέον σάλτσα πιπεριάς.
ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ Χωριάτικα χοτ ντογκ
1 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.