Χοτ ντογκ με χωριάτικο λουκάνικο από τον Τάσο Αντωνίου! Φτιάξτε τα πιο νόστιμα σπιτικά λουκάνικα με τη συνταγή του Τάσου και σερβίρετε τα με σάλτσα καυτερής πιπεριάς για επιπλέον γεύση.
Εκτύπωση
Χωριάτικα χοτ ντογκ
Χοτ ντογκ με χωριάτικο λουκάνικο από τον Τάσο Αντωνίου! Φτιάξτε τα πιο νόστιμα σπιτικά λουκάνικα με τη συνταγή του Τάσου και σερβίρετε τα με σάλτσα καυτερής πιπεριάς για επιπλέον γεύση.
Μερίδες 4
Θερμίδες 320θερμίδες
Υλικά
- 1 κ.γλ. ελαιόλαδο
- 1 πράσινη πιπεριά
- 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 χωριάτικα λουκάνικα
- 1 γαλλική μπαγκέτα
Για το σερβίρισμα
- 4 κ.σ. σάλτσα καυτερής πιπεριάς
- 1/4 ντομάτα ψιλοκομμένη
- 1/4 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1/4 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 4-5 κ.σ. κίτρινο τυρί τριμμένο
Εκτέλεση
- Σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά ζεσταίνουμε ελαιόλαδο. Σοτάρουμε πράσινες πιπεριές και ψιλοκομμένο κρεμμύδι, μέχρι να μαλακώσουν καλά. Στη συνέχεια τα μεταφέρουμε σε πιάτο.
- Με κοφτερό μαχαίρι χαράζουμε ελαφρώς τα χωριάτικα λουκάνικα κατά μήκος. Τα μεταφέρουμε στο καυτό τηγάνι και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν καλά από όλες τις πλευρές, για περίπου 10 λεπτά.
- Κόβουμε μια γαλλική μπαγκέτα στη μέση, και στη συνέχεια τη χαράζουμε κατά μήκος. Απλώνουμε τη σάλτσα καυτερής πιπεριάς στη μπαγκέτα. Γεμίζουμε το χοτ ντογκ με το σοταρισμένο κρεμμύδι και τις πιπεριές, το χωριάτικο λουκάνικο, φρέσκια ντομάτα, φρέσκια πιπεριά, κρεμμύδι και τριμμένο κίτρινο τυρί της επιλογής μας. Γαρνίρουμε τα χωριάτικα χοτ ντογκ με επιπλέον σάλτσα πιπεριάς.
Ελα ρε φιλε , σουπερ ιδεα! Και το βιντεο τα σπαει θα τη δοκιμασω την Brava