Η Coca Cola Diet διά χειρός Jean-Paul Gaultier

Μετα τον Karl Lagerfeld είναι η σειρά του Jean-Paul Gaultier  να πάρει τα ηνία του δημιουργικού τμήματος της Coca Cola Diet και να δώσει στο διάσημο αναψυκτικό μια νέα πνοή. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Coca Cola Diet αναθέτει σε κάποιον άνθρωπο της μόδας να ηγηθεί της καμπάνιας της, αφού από το 2003 πολλοί είναι οι σχεδιαστές που ανέλαβαν την προώθηση της συγκεκριμένης μάρκας, όπως οι Matthew Williamson and Marni, Diane von Fürstenberg και Karl Lagerfeld.

Ο Γάλλος σχεδιαστής χρήστηκε καλλιτεχνικός διευθυντής για τους επόμενους 12 μήνες και θα είναι υπεύθυνος για διάφορα προγράμματα που έχουν σκοπό όχι μόνο να λειτουργήσουν καταλυτικά στην αλλαγή εμφάνισης και προώθησης του αναψυκτικού, αλλά και  να δώσουν συμβουλές γύρω από τη μόδα στη σύγχρονη γυναίκα.

Το πρώτο του δημιουργικό εγχείρημα είναι η δημιουργία τριών φιλμ μικρής διάρκειας με τον τίτλο The Night & Day Serial Designer στα οποία ο φημισμένος σχεδιαστής θα εμφανίζεται, υποδυόμενος διάφορους ρόλους, διαφημίζοντας, με το δικό του απαράμμιλο στυλ, το διάσημο αναψυκτικό. Ενώ, θα δημιουργήσει και μια άλλη σειρά από βίντεο με τον τίτλο Women’s Wear Daily.

Φυσικά στα επόμενα σχέδιά του είναι κι  η ανανέωση του μπουκαλιού της Coca Cola Diet το οποίο θα έχει τη μορφή γυναικείας φιγούρας, χαρακτηριστικό μοτίβο διαφόρων έργων του ταλαντούχου Γάλλου. 

 

Μαρία Αϊβαλιώτη

 

Δείτε το πρώτο βίντεο της σειράς.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.