Σιρόπι ζάχαρης

Σιρόπι ζάχαρης

Σιρόπι ζάχαρης, Ιδανικό για τον κρύο καφέ όπου η κανονική ζάχαρη αργεί πολύ να λιώσει. Συνταγή έυκολη και πολύ απλή

Σιρόπι ζάχαρης
Print

Σιρόπι ζάχαρης

Σιρόπι ζάχαρης για τον καφέ
Course Συνοδευτικά
Cuisine Διεθνής
Keyword Σιρόπι ζάχαρης
Prep Time 5 λεπτά
Total Time 5 λεπτά
Servings 20
Calories 120θερμίδες

Ingredients

  • 1 μέρος ζάχαρη 
    1 μέρος νερό
    ίσο κατά όγκο με τη ζάχαρη

Instructions

  • Ανακατεύουμε σε ένα ποτήρι ή σε shaker και τα δύο μέρη με ένα κουτάλι ή αναδευτήρι μέχρι να διαλυθεί τελείως η ζάχαρη. Για να κερδίσουμε χρόνο χρησιμοποιούμε ζεστό νερό ή ένα μπλέντερ. Μπορούμε να διατηρήσουμε το σιρόπι σε μπουκάλι στο ψυγείο περίπου για ένα μήνα και έξω από το ψυγείο για 3-4 ημέρες. 
  • Tip: Με αυτή τη συνταγή μπορούμε να φτιάξουμε και σιρόπι μελιού αντικαθιστώντας τη ζάχαρη με μέλι.

Notes

Με αυτή τη συνταγή μπορούμε να φτιάξουμε και σιρόπι μελιού αντικαθιστώντας τη ζάχαρη με μέλι.

Δείτε επίσης: Φτιάξτε τέλειο φρέντο στο σπίτι

Κάνε εγγραφή στο κανάλι του Mama Peinao TV για να βλέπεις όλες τις νέες μας συνταγές!

1 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.

Βαθμολογήστε τη συνταγή