Σιρόπι ζάχαρης, Ιδανικό για τον κρύο καφέ όπου η κανονική ζάχαρη αργεί πολύ να λιώσει. Συνταγή έυκολη και πολύ απλή
Εκτύπωση
Σιρόπι ζάχαρης
Σιρόπι ζάχαρης για τον καφέ
Μερίδες 20
Θερμίδες 120θερμίδες
Υλικά
- 1 μέρος ζάχαρη
1 μέρος νερό ίσο κατά όγκο με τη ζάχαρη
Εκτέλεση
- Ανακατεύουμε σε ένα ποτήρι ή σε shaker και τα δύο μέρη με ένα κουτάλι ή αναδευτήρι μέχρι να διαλυθεί τελείως η ζάχαρη. Για να κερδίσουμε χρόνο χρησιμοποιούμε ζεστό νερό ή ένα μπλέντερ. Μπορούμε να διατηρήσουμε το σιρόπι σε μπουκάλι στο ψυγείο περίπου για ένα μήνα και έξω από το ψυγείο για 3-4 ημέρες.
- Tip: Με αυτή τη συνταγή μπορούμε να φτιάξουμε και σιρόπι μελιού αντικαθιστώντας τη ζάχαρη με μέλι.
Tips
Με αυτή τη συνταγή μπορούμε να φτιάξουμε και σιρόπι μελιού αντικαθιστώντας τη ζάχαρη με μέλι.
Δείτε επίσης: Φτιάξτε τέλειο φρέντο στο σπίτι
Κάνε εγγραφή στο κανάλι του Mama Peinao TV για να βλέπεις όλες τις νέες μας συνταγές!
Χρησιμο πολυ! Μπραβο ρε Τασο