Σιρόπι ζάχαρης

Σιρόπι ζάχαρης

Σιρόπι ζάχαρης, Ιδανικό για τον κρύο καφέ όπου η κανονική ζάχαρη αργεί πολύ να λιώσει. Συνταγή έυκολη και πολύ απλή

Σιρόπι ζάχαρης

Προετοιμασία5 λεπτά
Σύνολο5 λεπτά
Course: Συνοδευτικά
Cuisine: Διεθνής
Keyword: Σιρόπι ζάχαρης
Servings: 20
Θερμίδες: 120 θερμίδες

Υλικά

  • 1 μέρος ζάχαρη 
    1 μέρος νερό
    ίσο κατά όγκο με τη ζάχαρη

Εκτέλεση

  • Ανακατεύουμε σε ένα ποτήρι ή σε shaker και τα δύο μέρη με ένα κουτάλι ή αναδευτήρι μέχρι να διαλυθεί τελείως η ζάχαρη. Για να κερδίσουμε χρόνο χρησιμοποιούμε ζεστό νερό ή ένα μπλέντερ. Μπορούμε να διατηρήσουμε το σιρόπι σε μπουκάλι στο ψυγείο περίπου για ένα μήνα και έξω από το ψυγείο για 3-4 ημέρες. 
  • Tip: Με αυτή τη συνταγή μπορούμε να φτιάξουμε και σιρόπι μελιού αντικαθιστώντας τη ζάχαρη με μέλι.

Σημειώσεις

Με αυτή τη συνταγή μπορούμε να φτιάξουμε και σιρόπι μελιού αντικαθιστώντας τη ζάχαρη με μέλι.

Δείτε επίσης: Φτιάξτε τέλειο φρέντο στο σπίτι

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.