Σιρόπι ζάχαρης

Σιρόπι ζάχαρης

Σιρόπι ζάχαρης, Ιδανικό για τον κρύο καφέ όπου η κανονική ζάχαρη αργεί πολύ να λιώσει. Συνταγή έυκολη και πολύ απλή

Σιρόπι ζάχαρης

Course: Συνοδευτικά
Cuisine: Διεθνής
Keyword: Σιρόπι ζάχαρης

Ingredients

  • 1 μέρος ζάχαρη 
    1 μέρος νερό
    ίσο κατά όγκο με τη ζάχαρη

Instructions

  • Ανακατεύουμε σε ένα ποτήρι ή σε shaker και τα δύο μέρη με ένα κουτάλι ή αναδευτήρι μέχρι να διαλυθεί τελείως η ζάχαρη. Για να κερδίσουμε χρόνο χρησιμοποιούμε ζεστό νερό ή ένα μπλέντερ. Μπορούμε να διατηρήσουμε το σιρόπι σε μπουκάλι στο ψυγείο περίπου για ένα μήνα και έξω από το ψυγείο για 3-4 ημέρες. 
  •  
  • Tip: Με αυτή τη συνταγή μπορούμε να φτιάξουμε και σιρόπι μελιού αντικαθιστώντας τη ζάχαρη με μέλι.

Δείτε επίσης: Φτιάξτε τέλειο φρέντο στο σπίτι

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.