ΑρχικήΆρθραΗ Nestle Professional στην έκθεση HoReCa 2017

Η Nestle Professional στην έκθεση HoReCa 2017

Στην πολυσυζητημένη έκθεση της HoReCa έδωσε και φέτος το δυναμικό «παρών» η Nestlé Professional. Για τέσσερις ημέρες, η ομάδα της Nestlé Professional υποδέχτηκε το κοινό των επαγγελματιών στο εντυπωσιακό της περίπτερο, για να τους ξεναγήσει στις νέες τάσεις του καφέ, του mixology και της σοκολάτας. 

Με στόχο να δώσουν στον επαγγελματία προτάσεις πέραν του καθιερωμένου, κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών τα brands της Nestlé Professional παρουσίασαν μια σειρά από νέες γευστικές ιδέες. Παράλληλα, φιλοξένησαν εκλεκτούς & διακεκριμένους προσκεκλημένους του κλάδου που παρουσίασαν ανατρεπτικές επιλογές. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Mιχάλης Δημητρακόπουλος, παγκόσμιος πρωταθλητής του “Coffee in Good Spirits 2016”, έφτιαξε από το brew bar του Buondi Caffè το νικητήριο καφέ. Παράλληλα, όσοι βρέθηκαν στην παρουσίασή του είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν έναν Irish coffee με Buondi Single Origin Honduras και να τον ακούσουν να μιλάει για τις τεχνικές του Brewing, παρουσιάζοντας συνδυασμούς καφέ & αλκοόλ. Την ίδια στιγμή όσοι περνούσαν από το περίπτερο του Buondi Caffè είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν και άλλες επιλογές πέραν των αγαπημένων Espresso & Cappuccino.  Την παράσταση έκλεψαν τα Cone Cappuccino, καπουτσίνο σε χωνάκι με λιωμένη κουβερτούρα Nestlé Dessert, και το Antique Espresso με βερμούτ, λικέρ μαστίχας και zest πορτοκαλιού σε ένα πρωτόγνωρο και ευχάριστο συνδυασμό.

Στο bar του αγαπημένου Nescafé, κορυφαίοι baristi δημιουργούσαν πρωτότυπα Nescafé Cocktails. Σε ένα από αυτά ο Nescafé συνάντησε την Kit Kat: μια εκρηκτική απόλαυση στον ουρανίσκο όλων όσων τη δοκίμασαν, κάνοντας το πιο ωραίο διάλλειμα στην περιήγηση τους στην έκθεση. Εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία του Σουηδού Head Barista της Nestlé Professional, Ola Persson, που μοιράστηκε το πάθος του για τέλεια ροφήματα και πρωτότυπους συνδυασμούς, έπαιξε με καπνιστά αρώματα και μας έδειξε πώς το wasabi μπορεί να μείνει στο μυαλό και ως μια πρωτόγνωρη και διαφορετική εμπειρία σε ένα cocktail καφέ.

Στη μέση περίπου του εντυπωσιακού περίπτερου δέσποζε επιβλητικά και το αγαπημένο όχημα – αντίκα Λουμίδης Παπαγάλος, με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Ibrik Coffee και διαπιστευμένο κριτή παγκόσμιων πρωταθλημάτων SCAE, Σταύρο Λαμπρινίδη να μοιράζεται «Τα μυστικά για ένα ιδανικό φλυτζάνι ελληνικού καφέ».  

Τη γλυκιά πινελιά του τετραημέρου έδωσε η Nestlé Chocolate. Αγαπημένοι συνδυασμοί όπως σοκολάτα με πορτοκάλι & σοκολάτα με λικέρ ήταν μερικές από τις επιλογές που δοκίμασαν όσοι πέρασαν από το corner. Λευκή σοκολάτα με φυστίκι, σοκολάτα με ουίσκι και σαντυγί, και σοκολάτα με καραμέλα ήταν μερικές από τις προτάσεις που έκλεψαν την παράσταση.

Ο κύκλος των εντυπωσιακών παρουσιάσεων έκλεισε με το ανατρεπτικό Perrier. Σε κανέναν δεν πέρασαν απαρατήρητα τα alcohol free cocktails, το ένα με ανανά μαγειρεμένο σε παλαιωμένο ξύδι και το άλλο με cordial μήλου με σουσαμέλαιο, λεμόνι και φυσικά Perrier. Για τους λάτρεις του alcohol μοναδικά cocktails με τζιν και vodka αναμείχθηκαν με cordials και Perrier σε extraordinaire συνδυασμούς! Στην πράσινη μπάρα έκανε και την εμφάνιση του ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα στο χώρο του bartending, ο Θοδωρής Πύριλλος, που δημιούργησε για το κοινό μοναδικά signature cocktails, αναδεικνύοντας τις σύγχρονες τάσεις της ανάμειξης.

Παράλληλα, στο Hall 4 της έκθεσης, το κοινό γνώρισε τα επαγγελματικά συστήματα καφέ Nescafé Alegria, που είναι σχεδιασμένα για να εξυπηρετήσουν όλες τις ανάγκες ενός ξενοδοχείου. Μέσα από μια μοντέρνα γκάμα αξιόπιστων μηχανών, οι επαγγελματίες γεύτηκαν μια ποικιλία ποιοτικών ροφημάτων, που εύκολα μπορούν να προσφέρουν με το πάτημα ενός κουμπιού.

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Σελινάκι σουφλέ

Συνταγή για σελινάκι σουφλέ σε 5 λεπτά!

Σοκολατάκια υποβρύχιο

Συνταγή για σοκολατάκια με γεύση βανίλιας υποβρύχιο!

Φοκάτσια

Η φοκάτσια είναι ένα ιταλικό παραδοσιακό ψωμί με μυρωδικά. Προσθέστε στη βασική συνταγή υλικά της επιλογής σας και θα εκπλαγείτε.

Περισσότερα άρθρα

Πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζουμε τη σχάρα της ψησταριάς;

Μάθετε μυστικά για να καθαρίσετε εύκολα και γρήγορα τη σχάρα από λίπη και υπολείμματα τροφών.

8 χρήσεις του καφέ που σίγουρα δεν γνωρίζατε

Αποκαλύπτουμε κάποιες χρήσεις του καφέ που μας λύνουν τα χέρια στην καθημερινότητα και που σίγουρα δεν είχατε φανταστεί!

Λαχανάκια Βρυξελλών: ο λόγος που πρέπει να τα εντάξεις στη διατροφή σου!

Τα λαχανάκια Βρυξελλών είναι ανάμεσα στα λαχανικά του χειμώνα και αποτελούν μια εξαιρετικά νόστιμη αλλά και θρεπτική επιλογή. Ας μάθουμε γιατί πρέπει να τα συμπεριλάβουμε στη διατροφή μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ