Καλοκαίρι στα Ster Cinemas στο Ίλιον

Οι καλοκαιρινές βραδιές από τις 29 Μαΐου γίνονται πιο όμορφες και πιο απολαυστικές. Ο λόγος ;  Η θερινή αίθουσα των Ster στο εμπορικό κέντρο Escape στο Ίλιον,  περιμένει και φέτος να υποδεχτεί όλους τους φίλους της μεγάλης οθόνης, να χαρίσει συναρπαστικές κινηματογραφικές στιγμές παρέα με λαχταριστό pop corn,  φρεσκοψημένο hot dog και άλλες λιχουδιές.  

Η  εσωτερική  επένδυση ξύλου σε συνδυασμό με τη θέα των χρωματιστών λουλουδιών και τον ανοιχτό ορίζοντα, αλλάζουν την διάθεση. 

Οι αμφιθεατρικά τοποθετημένες και με τραπεζάκια ανά δύο, καρέκλες, αποτελούν ιδανική επιλογή για απόλυτη χαλάρωση και απόδραση από την καθημερινότητα της πόλης. Τα βράδια του καλοκαιριού είναι εδώ και σας ανήκουν! 

Απολαύστε την καλοκαιρινή εκδοχή του σινεμά που έχετε αγαπήσει με τις super προσφορές των Ster . Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα επικοινωνήστε με το Ster Cinemas στο 801 801 7837 (χρέωση μιας αστικής μονάδας).

Εγκαινιάστε την καλοκαιρινή περίοδο στις 29 Μαΐου με την ταινία Maleficent. Καλοκαίρι στην πόλη; Καλοκαίρι στα Ster Cinemas!

Και μην ξεχνάτε: μόνο στα Ster Cinemas διατίθεται δωρεάν parking. Μάθετε περισσότερα στο www.stercinemas.gr και στο  www.facebook.com.SterCinemasGreece.

 
 
Ster Cinemas Ίλιον
Λεωφόρος Δημοκρατίας 67Α
Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.