Το «Chapeau» υποδέχεται το καλοκαίρι με ανανεωμένη διάθεση

Συστήθηκε στο απαιτητικό κοινό των Βορείων Προαστίων, κέρδισε τις πρώτες εντυπώσεις με τη φιλοξενία και το brunch του και τώρα υποδέχεται το καλοκαίρι… με ανανεωμένη διάθεση. Το εστιατόριο «Chapeau» στο Χαλάνδρι άλλαξε ύφος, διακόσμηση, έγινε ακόμη πιο cozy και ατμοσφαιρικό, άνοιξε την «οροφή» του και έβαλε τα καλά του, με την ιδιοκτήτρια Βούλα Ρακοπούλου και τον σεφ Τάσο Σταματιάδη να επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις.

Νέο μενού στο Chapeau

Με στόχο να «γοητεύσουν» ακόμη περισσότερο τους λάτρεις του καλού φαγητού, σερβίρουν πιάτα βασισμένα σε μεσογειακές γεύσεις που ξεχωρίζουν για τις γευστικές τους λεπτομέρειες. Χορταστικές σαλάτες, όπως εκείνη με φιλέτο κοτόπουλο, παρφέ φέτας με ξηρούς καρπούς, λιαστή ντομάτα, καπαρόμηλα και μελωμένο μαύρο μπαλσάμικο ή το ρολό iceberg, με γαλοπούλα καπνιστή, κινόα, μπρόκολο και σος γιαουρτιού με αγριοράπανο, σας ανοίγουν την όρεξη μαζί με τα λαχταριστά ορεκτικά. Τάρτες και πίτες ημέρας, ποικιλία αλλαντικών και τυριών με φρυγανισμένο ψωμί και ντιπ γίνονται η αρχή ενός υπέροχου δείπνου.

Νέο μενού στο Chapeau

Για τη συνέχεια επιλέξτε ανάμεσα σε αρνάκι μπούτι με ρατατούι λαχανικών και τσάτνεϊ βερίκοκο, σε ψαρονέφρι σκαλοπίνια με παστράμι σε πουρέ σελινόριζας και μοτσαρέλα γκρατινέ, ή σε ριζότο με άγρια μανιτάρια και μους μαύρης τρούφας. Ταλιατέλες με σπανάκι και καρδιά αγκινάρας, προσούτο σε κρέμα ντομάτας με παρμεζάνα, ραβιόλι με ανθότυρο, σπανάκι, ψητά ντοματίνια και πέστο αρωματικών, κριθαρότο με φιλέτο κοτόπουλο, σπαράγγια, φρέσκια σάλτσα ντομάτας με γραβιέρα «δένουν», επίσης, μοναδικά με κάποια από τις εκλεκτές ετικέτες κρασιών.

Νέο μενού στο Chapeau

Ολοκληρώστε την εμπειρία σας στο «Chapeau» με το cheesecake λευκής και σοκολάτας γάλακτος, το banoffee με καραμέλα baloo, το σπασμένο μιλφέιγ, το σουφλέ σοκολάτας με κρέμα πορτοκάλι ή με κάποιο από τα παγωτά του μενού!

Chapeau

Σωκράτους 4α, Χαλάνδρι

Τηλέφωνο: 2106845300

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.