Καλοκαιρινός διαγωνισμός από την Kaiser

Η μπίρα Kaiser Pilsner, που ξεχωρίζει για την ποιότητα και την χαρακτηριστική της γεύση, μπαίνει σε καλοκαιρινή διάθεση και προσκαλεί το κοινό μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό να κερδίσει μοναδικά, δροσερά δώρα!

Από τις 23 Ιουνίου έως και τις 20 Ιουλίου, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό Kαλοκαίρι ή Καλοκαίρι Kaiser;  και να διεκδικήσουν  10 μίνι ψυγεία γεμάτα με μπυρες Kaiser, αλλά και 100 24άδες  Kaiser Pilsner για να τις απολαύσουν με την παρέα τους! 

Η διαδικασία συμμετοχής είναι πολύ απλή! Οι καταναλωτές μπορούν να μάθουν στη στιγμή αν είναι οι τυχεροί που κερδίζουν ένα από τα δώρα της Kaiser καταχωρώντας στο Kaisersummer.gr τους μοναδικούς κωδικούς που υπάρχουν κάτω από τα καπάκια των φιαλών ή στο πάνω μέρος των κουτιών σε όλες τις συσκευασίες Kaiser Pilsner! 

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ! Η ομάδα της Kaiser θα περιμένει τους αγαπημένους της φίλους σε επιλεγμένα σουπερμάρκετ  δίνοντας τους τη δυνατότητα να διπλασιάσουν στη στιγμή τις αγορές τους σε μπίρα Kaiser! 

 
Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.