Αυτό είναι τo καλύτερο beach club του κόσμου και βρίσκεται στην Ελλάδα

Από την Μαρία Αϊβαλιώτη,

Το κορυφαίο ταξιδιωτικό περιοδικό Condé Nast Traveller ψήφισε και ανέδειξε τα καλύτερα beach clubs του κόσμου για το 2017 και το κορυφαίο από αυτά βρίσκεται στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, την πρώτη θέση κέρδισε το Nammos στη Μύκονο, αφήνοντας πίσω του διάσημα beach bars σε εξωτικούς προορισμούς, όπως το Kudeta στο  Μπαλί, το Cocomaya στις Μπαχάμες και το Club 55 στο St. Tropez.

To Nammos, που λειτουργεί εδώ και δεκατρία χρόνια, αποτελεί τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό για όσους θέλουν να βιώσουν την απόλυτη πολυτέλεια δίπλα στη θάλασσα. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που κατακτά την πρώτη θέση της golden list του Condé Nast Traveller. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι το Nammos εξελίσσεται διαρκώς, θέλοντας να κάνει την έκπληξη. Διαθέτει τέσσερις καμπάνες που κοστίζουν 5.000 ευρώ την ημέρα, στις οποίες ο ενοικιαστής τους, μαζί με την με την παρέα του, μπορεί να απολαύσει ένα λουκούλειο γεύμα επτά πιάτων μαζί με εκλεκτά κρασιά, να χαλαρώσει στο τζακούζι και να έχει στη διάθεσή του και προσωπικό μπάτλερ. Όλα αυτά μέτρησαν καταλυτικά στο να ψηφιστεί το Nammos ως το νούμερο 1 beach club του κόσμου.

Οι συντάκτες του Condé Nast Traveller εντυπωσιάστηκαν από τα ατελείωτα πάρτι που εκτυλίσσονται καθημερινά στο Nammos, τα οποίαα χαρακτηρίζουν ως “βακχικά”, σημειώνοντας ότι σε κάποιο από αυτά μπορεί να διασκεδάζεις δίπλα στον Leonardo di Caprio. Στα συν του Nammos, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι τα φρέσκα ψάρια που προμηθεύονται από καΐκι, αλλά η  δυνατότητα να απολαύσεις τη διονυσιακή αυτή ατμόσφαιρα στην Ψαρρού ακόμη και μέσα σε ένα γιοτ, όπως κάνει συχνά η Mariah Carey.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.