Κάντε τις αγαπημένες σας συνταγές τατουάζ!

Από την Μαρία Αϊβαλιώτη,

 

Η φρενίτιδα που λέγεται τατουάζ  χτυπά αισίως και την πόρτα της γαστρονομίας. Ήδη οι λάτρεις της μαγειρικής και του καλού φαγητού έχουν βρει ποια νόστιμα σχέδια θα “χτυπήσουν” στο σώμα τους για να δηλώσουν το γαστρονομικό τους πάθος.  Δυο νέες κοπέλες, όμως, η Sarah Richiuso και η Marina Cinciripini προχώρησαν ένα βήμα παρακάτω και προτείνουν τατουάζ στα οποία αναγράφεται μια ολόκληρη συνταγή από την ιταλική κουζίνα, από όπου και κατάγονται οι εμπνεύστριες της ιδέας.

Τα τατουάζ αυτά που προτείνουν να στολίσετε το σώμα σας με μια συνταγή είναι εφήμερα και διαρκούν μέχρι να ετοιμάσετε τη συνταγή που προτείνουν ή μέχρι να φθαρούν φυσικά. Η ιδέα για τη δημιουργία τους προήλθε όταν η Marina  βρισκόταν στην κουζίνα της αποφασισμένη να μαγειρέψει κι ήθελε να ελέγξει την ποσότητα των υλικών που χρειαζόταν. Είχε καταχωρήσει τη συνταγή στον υπολογιστή της κι επειδή δεν μπορούσε να τον έχει δίπλα στη μαγειρική εστία, σημείωσε τις απαραίτητες δόσεις των υλικών στο χέρι της. Αποφάσισε, λοιπόν, μαζί με την επιστήθια φίλη της να λανσάρουν μια σειρά συνταγών υπό τη  μορφή τατουάζ. Για να μπορέσουν να υλοποιήσουν το εγχείρημά τους, κατέθεσαν την ιδέα τους σε διαδικτυακή πλατφόρμα χρηματοδότησης αναφέροντας πως χρειάζονταν 6.000 ευρώ. Το project τους με το όνομα “I Tradizionali” δεν άφησε ασυγκίνητους τους λάτρεις της μαγειρικής και των τατουάζ και έτσι κατάφεραν να συγκεντρώσουν το απαιτούμενο ποσό.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει ένα από τα δυο σετ που το καθένα περιλαμβάνει 4 αλμυρές ή γλυκές συνταγές ή και τα δυο. Το κάθε σετ κοστίζει 10 ευρώ κι είναι ένα τέλειο δώρο για τα Χριστούγεννα, αφού οι συνταγές είναι ειδικά σχεδιασμένες για τις γιορτινές αυτές μέρες. Περισσότερες συνταγές στο βίντεο που ακολουθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.