ΑρχικήΆρθραΚεφτεδάκια τηγανητά, αφράτα και εύκολα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κεφτεδάκια τηγανητά, αφράτα και εύκολα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κεφτεδάκια τηγανητά και αφράτα με την πιο εύκολη συνταγή! Ο Τάσος Αντωνίου, στο νέο επεισόδιο στο Mama Peinao TV, φτιάχνει απίστευτα γευστικά κεφτεδάκια τηγανητά που όλοι θα λατρέψετε.

Τα κεφτεδάκια τηγανητά είναι ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητά των παιδικών μας χρόνων. Αποτελούν επίσης έναν πεντανόστιμο μεζέ, ιδανικό για να συνοδεύσει μια κρύα μπύρα, ένα ποτηράκι τσίπουρο ή το κρασί σας.

Πώς θα κάνουμε τα κεφτεδάκια αφράτα;

Σε αυτό το επεισόδιο, ο Τάσος μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά της επιτυχία για τέλεια κεφτεδάκια τηγανητά.

Αρχικά ξεκινάμε από την επιλογή του κιμά.

Σε αυτή τη συνταγή, ο Τάσος χρησιμοποιεί κιμά από δυο διαφορετικά κρέατα. Επιλέγοντας μισή ποσότητα μοσχαρίσιο κιμά και μισή ποσότητα χοιρινό κιμά, πετυχαίνουμε μια πολύ καλή “βάση” για να φτιάξουμε τα κεφτεδάκια μας.

Σειρά έχει το πλάσιμο του κεφτέ.

Προσθέτοντας υλικά όπως ξίδι, ψιλοκομμένο κρεμμύδι ή ακόμη και τριμμένη ντομάτα, ο κιμάς γίνεται αφράτος. Τον ζυμώνουμε καλά, με τα χέρια, να ενωθούν όλες οι γεύσεις.

Ένα μεγάλο μυστικό είναι τα μυρωδικά.

Προσθέστε όσα περισσότερα μυρωδικά, φρέσκα ή αποξηραμένα έχετε! Τα αρώματα θα ξετρελάνουν τους πάντες και θα δώσουν μια αίσθηση φρεσκάδας αλλιώτικη στους κλασικούς κεφτέδες. Μυρωδικά που ταιριάζουν στο μείγμα για κεφτεδάκια τηγανητά είναι η ρίγανη, ο φρέσκος βασιλικός, ο δυόσμος, ο μαϊνανός, ο άνηθος, αλλά και το θρούμπι.

Ένα σημαντικό υλικό για τα τέλεια κεφτεδάκια τηγανητά είναι η φρυγανιά.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μουσκεμένο μπαγιάτικο ψωμί, ή ακόμη καλύτερα προζυμένιο. Η φρυγανιά και το μπαγιάτικο ψωμί είναι το μυστικό για αφράτους κεφτέδες. Αποφύγετε το φρέσκο ψωμί με μαλακή ψίχα και λαστιχωτή υφή, γιατί θα γίνουν λαστιχωτά και σφιχτά τα κεφτεδάκια.

Γιατί βάζουμε τα κεφτεδάκια στο ψυγείο;

Βάζοντας τα κεφτεδάκια στο ψυγείο, τα υλικά και οι γεύσεις δένουν μεταξύ τους. Επίσης, ο κιμάς γίνεται εύπλαστος και μπορούμε να σχηματίσουμε πολύ εύκολα τους κεφτέδες μας.

Δείτε αναλυτικά τη συνταγή για τέλεια κεφτεδάκια με τις δοσολογίες των υλικών εδώ.

Μη χάσετε

Γεμιστές ψητές πατάτες

Γευστικές και πεντανόστιμες γεμιστές ψητές πατάτες με φέτα από τον Τάσο Αντωνίου.

Κοκκινιστό μοσχάρι μελωμένο

Μοσχάρι κοκκινιστό κατσαρόλας από τον Τάσο Αντωνίου. Η καλύτερη συνταγή για μοσχαράκι κοκκινιστό που κάθε μπουκιά λιώνει στο στόμα.

Σοκολατένια ντόνατς

Λαχταριστά ντόνατς σοκολάτας. Φτιάξτε αυτή την εύκολη και δοκιμασμένη συνταγή για ντόνατς σοκολάτας σήμερα!

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Δείτε ακόμα

Εκτυπώστε συνταγές από το κινητό σας με την Epson!

Με τον νέο εκτυπωτή Epson Eco Tank L3250, μπορείτε να εκτυπώσετε εύκολα, γρήγορα και άμεσα από το κινητό σας, χωρίς τη χρήση υπολογιστή.

13 λάθη που κάνεις όταν φτιάχνεις κέικ

Γιατί δεν φούσκωσε το κέικ; Γιατί δεν ψήθηκε καλά; Όλες οι απαντήσεις εδώ!

Φρούτα και λαχανικά του μήνα: Φεβρουάριος

Τι τρώμε τον Φεβρουάριο; Βάζουμε στο καλάθι μας και μαγειρεύουμε νοστιμότατες συνταγές με εποχιακά λαχανικά και φρούτα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ