Η KLM σερβίρει πλέον draft μπύρα στις πτήσεις της

Η KLM Royal Dutch Airlines εγκαινίασε το πρώτο τρόλεϊ σερβιρίσματος draft μπύρας σε αεροπλάνο στις 31 Αυγούστου στην πτήση προς το Κουρασάο, προσφέροντας μπύρα Heineken σε ποτήρι στην World Business Class.  

<div class="flourish-embed flourish-chart" data-src="visualisation/1354785"><script src="https://public.flourish.studio/resources/embed.js"></script></div>

Κατά τη διάρκεια της πτήσης KL735 το μενού της World Business Class περιλάμβανε Ινδονησιακές γεύσεις και αυτές ταίριαξαν απόλυτα με δροσερή μπύρα, φρέσκια από το βαρέλι. Ο στόχος είναι να χρησιμοποιείται το τρόλεϊ όσο το δυνατόν περισσότερο σε ειδικές πτήσεις και σε διάφορα events.  

«Η ιδέα του τρόλεϊ draft μπύρας είναι αποτέλεσμα μιας ξεχωριστής συνεργασίας μεταξύ της KLM και της Heineken, η οποία εστιάζει στον πελάτη. Είναι σημαντικό να βλέπεις τις δύο κορυφαίες ολλανδικές μάρκες να ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία για τον επιβάτη, προσφέροντάς του μπύρα Heineken σε ποτήρι  σε πτήση της KLM» δήλωσε η Miriam Kartman, Εκτελεστική Αντιπρόεδρος, Διεύθυνση Υπηρεσιών Εν Πτήσει.

Σχετικά με το τρόλεϊ μπύρας

Η μπύρα που σερβίρεται από το τρόλεϊ παραδίδεται κρύα στο αεροσκάφος σε βαρελάκια που περιβάλλονται από ένα εξαιρετικά μονωμένο κέλυφος. Αυτό κρατά την μπύρα στη σωστή θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της πτήσης. Μια επίλεκτη ομάδα του προσωπικού καμπίνας έχει λάβει ειδική εκπαίδευση για να σερβίρει σωστά την μπύρα σε μεγάλο υψόμετρο, χωρίς να δημιουργείται καμμιά διαφορά σε αυτό που έχουν συνηθίσει να πίνουν οι επιβάτες όταν βρίσκονται επί εδάφους.  

Το όραμα της KLM με τα Ολλανδικά προϊόντα

Η ένωση δυνάμεων με την Heineken είναι μέρος του οράματος της KLM να φέρει στο προσκήνιο τα ολλανδικά προϊόντα. Ο ολλανδός σεφ, βραβευμένος με αστέρι  Michelin, Jacob Jan Boerma, έχει συνθέσει τα γεύματα για την  World Business Class. Ένα signature κοκτέιλ, το «Flying Dutchman», έχει δημιουργηθεί από την Bols. Ο σχεδιαστής Marcel Wanders έχει σχεδιάσει τα πιατικά. Ο Jan Taminiau σχεδίασε τα comfort bags ενώ οι στολές που φορούν τα πληρώματα καμπίνας επιβατών έχουν σχεδιαστεί από τον Mart Visser και η  Hella Jongerius ανέλαβε τον επανασχεδιασμό του εσωτερικού της καμπίνας. Οι επιβάτες της World Business Class παίρνουν ένα comfort bag με την επιβίβασή τους καθώς και ένα από τα διάσημα σπιτάκια-μινιατούρες Delft Blue της KLM.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.