Εκτύπωση
Θεϊκή κοτοσαλάτα με ρύζι και κάσιους
Μερίδες 4
Θερμίδες 200θερμίδες
Υλικά
- 300 γραμμ. ρύζι basmati βρασμένο
- 700 γραμμ. βρασμένο φιλέτο στήθος κοτόπουλου
- 1 φλ. τσαγιού μαγιονέζα
- 1/2 φλ. τσαγιού γιαούρτι
- 1 κ.γλ. κάρι
- 4 νεκταρίνια κομμένα σε φέτες
- λίγα φύλλα μαρουλιού τις καρδιές χοντροκομμένα
- λίγα φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα
- 1/2 φλ. τσαγιού κάσιους ανάλατα
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
- Βράζουμε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.
- Κόβουμε σε λεπτές φέτες το μαγειρεμένο στήθος κοτόπουλου.
- Σε μεγάλο μπολ αναμειγνύουμε τη μαγιονέζα, το γιαούρτι και τη Νοστιμιά MAGGI. Προσθέτουμε στη σος το κοτόπουλο, τη ρόκα, τα ντοματίνια και τα κάσιους. Ανακατεύουμε απαλά με κουτάλι.
- Σερβίρουμε το ρύζι σε πιάτα και ισομοιράζουμε επάνω του τη σος με τα λαχανικά και το κοτόπουλο.
Δεν πίστευα ποσο ωραια ειναι αυτη η συνταγη! 🙂