Θεϊκή κοτοσαλάτα με ρύζι και κάσιους

Θεϊκή κοτοσαλάτα με ρύζι και κάσιους

Χρόνος προετοιμασίας: 5 minutes

Χρόνος εκτέλεσης: 10 minutes

Μερίδες: 4

Υλικά

300 γραμμ. ρύζι basmati βρασμένο
700 γραμμ. βρασμένο φιλέτο στήθος κοτόπουλου
1 φλ. τσαγιού μαγιονέζα
1/2 φλ. τσαγιού γιαούρτι
1 κ.γλ. κάρι
4 νεκταρίνια κομμένα σε φέτες
λίγα φύλλα μαρουλιού (τις καρδιές) χοντροκομμένα
λίγα φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα
1/2 φλ. τσαγιού κάσιους ανάλατα
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζουμε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Κόβουμε σε λεπτές φέτες το μαγειρεμένο στήθος κοτόπουλου.

Σε μεγάλο μπολ αναμειγνύουμε τη μαγιονέζα, το γιαούρτι και τη Νοστιμιά MAGGI. Προσθέτουμε στη σος το κοτόπουλο, τη ρόκα, τα ντοματίνια και τα κάσιους. Ανακατεύουμε απαλά με κουτάλι. 

Σερβίρουμε το ρύζι σε πιάτα και ισομοιράζουμε επάνω του τη σος με τα λαχανικά και το κοτόπουλο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.