Πλέον υπάρχει κρασί από μαριχουάνα

Από την Μαρία Αϊβαλιώτη,

Το κρασί μπορεί να περιοριστεί σε λευκό, κόκκινο και ροζέ; Μα φυσικά και όχι, αφού πλέον οι οινοπαραγωγοί απέδειξαν ότι μπορούν να παράγουν κρασί σε όσα περισσότερα χρώματα γίνεται. Μετά το μπλε κρασί που παράγεται στην Ισπανία, οι οινοπαραγωγοί της Καλιφόρνιας παρουσιάζουν το πράσινο κρασί με ένα υλικό έκπληξη.

Το πράσινο κρασί με το όνομα Vino OG παράγεται αποκλειστικά από το αμερικανικό οινοποιείο Mary Jane Wines και περιέχει μαριχουάνα (!) στην οποία χρωστά το πράσινο χρώμα του. Βέβαια, είναι αρκετά περίπλοκο να δοκιμάσει κανείς το Vino OG μιας και η χρήση της μαριχουάνας δεν είναι νόμιμη στις περισσότερες πολιτείες των ΗΠΑ και σε αρκετές άλλες χώρες. Επιπλέον ο επίδοξος αγοραστής θα πρέπει να προσκομίσει ιατρικό έγγραφο που να αποδεικνύει ότι πρέπει να καταναλώσει μαριχουάνα για ιατρικούς λόγους. 

Προς το παρόν το πράσινο κρασί από μαριχουάνα πωλείται στην Καλιφόρνια, τη μόνη πολιτεία όπου επιτρέπεται η μείξη αλκοόλ και μαριχουάνας, και η τιμή μάλλον προκαλεί πονοκέφαλο, παρά ευφορία, αφού στοιχίζει από 110 έως 720 ευρώ το μπουκάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.