Μόλις πέθανε πρώην παίκτης του Masterchef

Δείτε ποιος Masterchef πέθανε μόλις

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου πρώην διαγωνιζόμενου στο μαγειρικό τηλεπαιχνίδι MasterChef, ο οποίος έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου στο Λονδίνο.

Ο 29χρονος σεφ Matt Campbell κατέρρευσε στο 36ο χλμ του Μαραθωνίου της βρετανικής πρωτεύουσας, λίγο πριν ολοκληρώσει τη διαδρομή. Έτρεξε στο Μαραθώνιο του Λονδίνου θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του πατέρα του ο οποίος πέθανε ξαφνικά το καλοκαίρι του  2016. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ο άτυχος διαγωνιζόμενος ένιωσε αδιαθεσία και μετά από λίγο κατέρρευσε. Αμέσως του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς που ήταν εκεί, χωρίς όμως επιτυχία. Λίγο αργότερα εξέπνευσε στο νοσοκομείο.

Ο Matt Campbell ξεκίνησε την καριέρα του εργαζόμενος σε εστιατόρια βραβευμένα με αστέρια Michelin και κατετάγη δεύτερος στον διαγωνισμό  ‘Young Chef Of The Year’ του BBC σε ηλικία 20 ετών, όπως μεταδίδει η Telegraph. Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο αγγλικό τηλεπαιχνίδι Masterchef, ο κριτής και γνωστός σεφ Marcus Wareing ως το καλύτερο που είχε δοκιμάσει ποτέ στον διαγωνισμό.

1 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.