Μενού Σαρακοστής στο NJV Athens Plaza

Με αφορμή την περίοδο της Σαρακοστής, το εστιατόριο The Parliament του ξενοδοχείου NJV Athens Plaza εμπλουτίζει το μεσογειακό του μπουφέ με νηστίσιμες λιχουδιές. Ποικιλία από δροσερές σαλάτες, ζεστά παραδοσιακά εδέσματα και ακαταμάχητα γλυκά αποτελούν τις προτάσεις που θα εντυπωσιάσουν και τους πιο απαιτητικούς, ικανοποιώντας παράλληλα όσους ακολουθούν ένα υγιεινό τρόπο ζωής και όσους νηστεύουν, στην εξαιρετική τιμή των 24 ευρώ / άτομο. Οι εκλεκτές γεύσεις και οι πρωτότυπες πινελιές σε συνδυασμό με τις μοντέρνες τεχνικές παρασκευής και τις αγνές πρώτες ύλες, συνθέτουν ένα σύνολο γαστρονομικών δημιουργιών που μπορεί κάποιος να απολαύσει σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής στην καρδιά της Αθήνας. 

Ο σεφ του ξενοδοχείου Νίκος Γιαννόπουλος, δημιούργησε ένα μενού όπου ο επισκέπτης μπορεί να επιλέγει καθημερινά μέσα από μια ποικιλία γευστικών και παράλληλα υγιεινών επιλογών καθώς και νηστίσιμων πιάτων, εμπνεόμενος από την ελληνική και μεσογειακή κουζίνα. Ο σεφ Νίκος Γιαννόπουλος με εμπειρία πάνω από 30 χρόνια στο χώρο της γαστρονομίας, επιμελείται τα τελευταία 10 το μενού του εστιατορίου The Parliament. Οι επιρροές του προέρχονται από την Γαλλική και Μεσογειακή κουζίνα ενώ βασική του έμπνευση αποτελούν τα αρώματα της Ελλάδας, όπως ο δυόσμος, το θυμάρι και τα Κρητικά μυρωδικά.  

Τις γλυκές προτάσεις υπογράφει η ομάδα του ξενοδοχείου σε συνεργασία με τον chef pâtissier Διονύση Αλέρτα, δημιουργώντας ελαφρά και φίνα γλυκά που συνδυάζουν κλασσικούς αλλά και πρωτότυπους συνδυασμούς, πάντα με τα πιο φρέσκα και ποιοτικά υλικά. Ο chef pâtissier Διονύσης Αλέρτας με εμπειρία ετών σε εστιατόρια όπως τη Σπονδή, και συνεργασίες με το Gaspar Food and Mood και το Δειπνοσοφιστήριο με το οποίο δημιούργησαν πρόσφατα το ζαχαροπλαστείο Criollo, ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο τη συνεργασία του με την ομάδα του ξενοδοχείου NJV Athens Plaza για τη δημιουργία εμπνευσμένων γλυκών για το εστιατόριο The Parliament και το Plaza Lounges. 

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.