ΑρχικήΆρθραΜενού Σαρακοστής στο NJV Athens Plaza

Μενού Σαρακοστής στο NJV Athens Plaza

Με αφορμή την περίοδο της Σαρακοστής, το εστιατόριο The Parliament του ξενοδοχείου NJV Athens Plaza εμπλουτίζει το μεσογειακό του μπουφέ με νηστίσιμες λιχουδιές. Ποικιλία από δροσερές σαλάτες, ζεστά παραδοσιακά εδέσματα και ακαταμάχητα γλυκά αποτελούν τις προτάσεις που θα εντυπωσιάσουν και τους πιο απαιτητικούς, ικανοποιώντας παράλληλα όσους ακολουθούν ένα υγιεινό τρόπο ζωής και όσους νηστεύουν, στην εξαιρετική τιμή των 24 ευρώ / άτομο. Οι εκλεκτές γεύσεις και οι πρωτότυπες πινελιές σε συνδυασμό με τις μοντέρνες τεχνικές παρασκευής και τις αγνές πρώτες ύλες, συνθέτουν ένα σύνολο γαστρονομικών δημιουργιών που μπορεί κάποιος να απολαύσει σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής στην καρδιά της Αθήνας. 

Ο σεφ του ξενοδοχείου Νίκος Γιαννόπουλος, δημιούργησε ένα μενού όπου ο επισκέπτης μπορεί να επιλέγει καθημερινά μέσα από μια ποικιλία γευστικών και παράλληλα υγιεινών επιλογών καθώς και νηστίσιμων πιάτων, εμπνεόμενος από την ελληνική και μεσογειακή κουζίνα. Ο σεφ Νίκος Γιαννόπουλος με εμπειρία πάνω από 30 χρόνια στο χώρο της γαστρονομίας, επιμελείται τα τελευταία 10 το μενού του εστιατορίου The Parliament. Οι επιρροές του προέρχονται από την Γαλλική και Μεσογειακή κουζίνα ενώ βασική του έμπνευση αποτελούν τα αρώματα της Ελλάδας, όπως ο δυόσμος, το θυμάρι και τα Κρητικά μυρωδικά.  

Τις γλυκές προτάσεις υπογράφει η ομάδα του ξενοδοχείου σε συνεργασία με τον chef pâtissier Διονύση Αλέρτα, δημιουργώντας ελαφρά και φίνα γλυκά που συνδυάζουν κλασσικούς αλλά και πρωτότυπους συνδυασμούς, πάντα με τα πιο φρέσκα και ποιοτικά υλικά. Ο chef pâtissier Διονύσης Αλέρτας με εμπειρία ετών σε εστιατόρια όπως τη Σπονδή, και συνεργασίες με το Gaspar Food and Mood και το Δειπνοσοφιστήριο με το οποίο δημιούργησαν πρόσφατα το ζαχαροπλαστείο Criollo, ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο τη συνεργασία του με την ομάδα του ξενοδοχείου NJV Athens Plaza για τη δημιουργία εμπνευσμένων γλυκών για το εστιατόριο The Parliament και το Plaza Lounges. 

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Μακαρόνια με μανιτάρια α λα κρεμ

Συνταγή για μακαρόνια με μανιτάρια α λα κρεμ στο φούρνο!

Μοσχαρίσιο φιλέτο σωτέ

Συνταγή για μοσχαρίσιο φιλέτο σωτέ !

Ταρτάρ μοσχαρίσιο bistronimique

Συνταγή για μοσχαρίσιο ταρτάρ. Φτιάξτε αυθεντικό ταρτάρ μοσχαριού και απολαύστε το ως ορεκτικό. Μπορείτε να το συνοδεύσετε με τηγανητές πατάτες και καλό κόκκινο κρασί, ως είθισται στη Γαλλία.

Περισσότερα άρθρα

Κουρκουμάς: συνταγές και οφέλη

Ο κουρκουμάς είναι το λεγόμενο “χρυσό μπαχαρικό” που έχει τεράστα οφέλη στον οργανισμό ενώ δίνει γεύση και χρώμα στο φαγητό!

Τρια υλικά για να πετύχεις τον τέλειο πουρέ πατάτας

Τέλειος πουρές πατάτας, μεταξένιος και βελούδινος χάρη σε αυτά τα 3 υλικά έκπληξη!

Σπιτικές γρανίτες

Bonus συνταγή για γρανίτα με λεμόνι και μέντα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ