ΑρχικήΆρθραΕστιατόριο Μεσογαία: η νέα επένδυση του ομίλου Mitsis Hotels

Εστιατόριο Μεσογαία: η νέα επένδυση του ομίλου Mitsis Hotels

 

 

Ο ξενοδοχειακός όμιλος MITSIS HOTELS συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξη στηριζόμενος στις αρχές και τις αξίες που άφησε ο ιδρυτής του Κώστας Μήτσης. Η οικογένειά του, εγκαινιάζει σήμερα το εστιατόριο ΜΕΣΟΓΑΙΑ στο Sofitel Athens Airport, ιδιοκτησία του ομίλου MITSIS Hotels, και το αφιερώνει στην μνήμη του Κώστα Μήτση ως το πρώτο έργο που έγινε μετά την απώλειά του. 

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που διέκριναν και ξεχώριζαν τον Κώστα Μήτση ήταν η δημιουργική του ικανότητα. Συνελάμβανε την ιδέα του νέου και της έδινε μορφή και υπόσταση με γρήγορους ρυθμούς και ξεχωριστή επιτυχία. Η οικογένειά του συνεχίζοντας το όραμά του και την αφοσίωσή του στη δημιουργία του «νέου» μόλις ολοκλήρωσε την πλήρη ανακαίνιση του εστιατορίου ΜΕΣΟΓΑΙΑ στο Sofitel Athens Airport. Αυτό είναι ένα από τα πολλά έργα που έχει ξεκινήσει ο όμιλος MITSIS Hotels σε πολλούς προορισμούς στην Ελλάδα. 

Το ΜΕΣΟΓΑΙΑ ανανεώθηκε πλήρως και μεταμορφώθηκε σε ένα σύγχρονο προορισμό για τον εκλεκτικό πελάτη, που αναζητά τη γεύση, την πρωτοτυπία και την αισθητική. Στόχος της ανακαίνισης ήταν να αναδειχθεί ο μοναδικός χαρακτήρας του ΜΕΣΟΓΑΙΑ, ενός εστιατορίου που είναι έντονα συνυφασμένο με τον όρο «ταξιδεύω». Πριν την απογείωση ή μετά την προσγείωση, ή απλά για μία σύντομη απόδραση από την καθημερινότητα, το ΜΕΣΟΓΑΙΑ σας περιμένει για να σας «ταξιδέψει» με την υψηλή αισθητική του.  

Λεπτομέρειες σε ροζ χρυσό, oxford μπλε τελειώματα και επιφάνειες από λευκό μάρμαρο δημιουργούν ένα ξεχωριστό χώρο που απευθύνεται σε λάτρεις της διεθνούς, μεσογειακής και Ελληνικής κουζίνας. Το γυάλινο κελάρι, το show-cooking station, ο κομψός χώρος για φαγητό και το μπαρ με τα ειδικά πιάτα για να συνοδέψουν το κρασί ή το ποτό σας, δημιουργούν το τέλειο σκηνικό απόλαυσης για όσους αποζητούν αποδράσεις με στυλ. Συχνά μπορεί κανείς να απολαύσει θεματικές βραδιές μπουφέ με τοπικά Ελληνικά πιάτα. Το εστιατόριο, που βρίσκεται στο ισόγειο του ξενοδοχείου, λειτουργεί όλο το 24ωρο και περιμένει να σας ταξιδέψει με τις γεύσεις και την αισθητική του!  

Ο ξενοδοχειακός όμιλος MITSIS Hotels

O ξενοδοχειακός όμιλος MITSIS Hotels ιδρύθηκε το 1976 από τον Κώστα Μήτση και έχει αυτή την στιγμή 17 ξενοδοχεία σε κάποιους από τους ωραιότερους προορισμούς στην Ελλάδα. Bάζει τη δική του ξεχωριστή σφραγίδα στην τουριστική – ξενοδοχειακή βιομηχανία της χώρας με προτεραιότητα πάντα τον πελάτη και την υπόσχεση να του προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στα ξενοδοχεία του.  

«Unique Destination» το motto του μιας και κάθε ξενοδοχείο είναι και ένας μοναδικός προορισμός. City hotels, resorts, κέντρα SPA και θαλασσοθεραπείας, 4 και 5 αστέρων σε νησιά που λούζονται στο ελληνικό φως, σε πόλεις με μακραίωνη ιστορία και πολιτισμό, σε κάποιες από τις πιο όμορφες γωνιές της Ελλάδας. 

Ο ξενοδοχειακός όμιλος MITSIS  Hotels, γράφει εδώ και 41 χρόνια τη δική του ιστορία στον ελληνικό τουρισμό. Διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει και την συνεισφορά του στην αναβάθμιση του τουρισμού της χώρας καθώς επίσης και για το σεβασμό του στο φυσικό περιβάλλον, στοιχεία για τα οποία του έχει απονεμηθεί μεγάλος αριθμός βραβείων από εγχώριους και διεθνείς τουριστικούς οργανισμούς.

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Φαλάφελ

Αυθεντική συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Ρόφημα καφέ με σοκολάτα, σαντιγί και ξύσμα πορτοκαλιού

Ρόφημα καφέ και σοκολάτα από τον Τάσο Αντωνίου! Ένα πλούσιο ζεστό ρόφημα που συνδυάζει καφέ, σοκολάτα και άρωμα πορτοκαλιού. Μια εύκολη συνταγή που πρέπει να δοκιμάσεις!

Τραχανότο

Τραχανότο κρεμώδες από τον Τάσο Αντωνίου. Η πιο εύκολη και γρήγορη συνταγή για λαχταριστό, κρεμώδες τραχανότο που θα αγαπήσουν όλοι!

Μπουγάτσα σε ρολάκια

Μπουγάτσα σε ρολάκια από τον Τάσο Αντωνίου. Τραγανό, βουτυρένιο φύλλο και μοσχομυριστή, αφράτη κρέμα που θα λατρέψουν όλοι.

Περισσότερα άρθρα

Φανουρόπιτα: το έθιμο, η ιστορία και δυο μοναδικές συνταγές

Αν θέλετε να βρείτε το αγαπημένο σας χαμένο αντικείμενο, να βγείτε από ένα αδιέξοδο ή να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας, φτιάξτε μια φανουρόπιτα!

Φτιάχνουμε συνταγές με ό,τι περίσσεψε το Πάσχα

Μαγειρεύουμε και αξιοποιούμε το πασχαλινό αρνί, τα κουλουράκια και τα αυγά που περίσσεψαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ