ΑρχικήΆρθραΕστιατόριο Μεσογαία: η νέα επένδυση του ομίλου Mitsis Hotels

Εστιατόριο Μεσογαία: η νέα επένδυση του ομίλου Mitsis Hotels

 

 

Ο ξενοδοχειακός όμιλος MITSIS HOTELS συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξη στηριζόμενος στις αρχές και τις αξίες που άφησε ο ιδρυτής του Κώστας Μήτσης. Η οικογένειά του, εγκαινιάζει σήμερα το εστιατόριο ΜΕΣΟΓΑΙΑ στο Sofitel Athens Airport, ιδιοκτησία του ομίλου MITSIS Hotels, και το αφιερώνει στην μνήμη του Κώστα Μήτση ως το πρώτο έργο που έγινε μετά την απώλειά του. 

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που διέκριναν και ξεχώριζαν τον Κώστα Μήτση ήταν η δημιουργική του ικανότητα. Συνελάμβανε την ιδέα του νέου και της έδινε μορφή και υπόσταση με γρήγορους ρυθμούς και ξεχωριστή επιτυχία. Η οικογένειά του συνεχίζοντας το όραμά του και την αφοσίωσή του στη δημιουργία του «νέου» μόλις ολοκλήρωσε την πλήρη ανακαίνιση του εστιατορίου ΜΕΣΟΓΑΙΑ στο Sofitel Athens Airport. Αυτό είναι ένα από τα πολλά έργα που έχει ξεκινήσει ο όμιλος MITSIS Hotels σε πολλούς προορισμούς στην Ελλάδα. 

Το ΜΕΣΟΓΑΙΑ ανανεώθηκε πλήρως και μεταμορφώθηκε σε ένα σύγχρονο προορισμό για τον εκλεκτικό πελάτη, που αναζητά τη γεύση, την πρωτοτυπία και την αισθητική. Στόχος της ανακαίνισης ήταν να αναδειχθεί ο μοναδικός χαρακτήρας του ΜΕΣΟΓΑΙΑ, ενός εστιατορίου που είναι έντονα συνυφασμένο με τον όρο «ταξιδεύω». Πριν την απογείωση ή μετά την προσγείωση, ή απλά για μία σύντομη απόδραση από την καθημερινότητα, το ΜΕΣΟΓΑΙΑ σας περιμένει για να σας «ταξιδέψει» με την υψηλή αισθητική του.  

Λεπτομέρειες σε ροζ χρυσό, oxford μπλε τελειώματα και επιφάνειες από λευκό μάρμαρο δημιουργούν ένα ξεχωριστό χώρο που απευθύνεται σε λάτρεις της διεθνούς, μεσογειακής και Ελληνικής κουζίνας. Το γυάλινο κελάρι, το show-cooking station, ο κομψός χώρος για φαγητό και το μπαρ με τα ειδικά πιάτα για να συνοδέψουν το κρασί ή το ποτό σας, δημιουργούν το τέλειο σκηνικό απόλαυσης για όσους αποζητούν αποδράσεις με στυλ. Συχνά μπορεί κανείς να απολαύσει θεματικές βραδιές μπουφέ με τοπικά Ελληνικά πιάτα. Το εστιατόριο, που βρίσκεται στο ισόγειο του ξενοδοχείου, λειτουργεί όλο το 24ωρο και περιμένει να σας ταξιδέψει με τις γεύσεις και την αισθητική του!  

Ο ξενοδοχειακός όμιλος MITSIS Hotels

O ξενοδοχειακός όμιλος MITSIS Hotels ιδρύθηκε το 1976 από τον Κώστα Μήτση και έχει αυτή την στιγμή 17 ξενοδοχεία σε κάποιους από τους ωραιότερους προορισμούς στην Ελλάδα. Bάζει τη δική του ξεχωριστή σφραγίδα στην τουριστική – ξενοδοχειακή βιομηχανία της χώρας με προτεραιότητα πάντα τον πελάτη και την υπόσχεση να του προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στα ξενοδοχεία του.  

«Unique Destination» το motto του μιας και κάθε ξενοδοχείο είναι και ένας μοναδικός προορισμός. City hotels, resorts, κέντρα SPA και θαλασσοθεραπείας, 4 και 5 αστέρων σε νησιά που λούζονται στο ελληνικό φως, σε πόλεις με μακραίωνη ιστορία και πολιτισμό, σε κάποιες από τις πιο όμορφες γωνιές της Ελλάδας. 

Ο ξενοδοχειακός όμιλος MITSIS  Hotels, γράφει εδώ και 41 χρόνια τη δική του ιστορία στον ελληνικό τουρισμό. Διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει και την συνεισφορά του στην αναβάθμιση του τουρισμού της χώρας καθώς επίσης και για το σεβασμό του στο φυσικό περιβάλλον, στοιχεία για τα οποία του έχει απονεμηθεί μεγάλος αριθμός βραβείων από εγχώριους και διεθνείς τουριστικούς οργανισμούς.

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Φαλάφελ

Αυθεντική συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Εύκολη πάστα φλόρα

Συνταγή για πάστα φλόρα με μαρμελάδα από τον Τάσο Αντωνίου. Αυτό το γλυκό θα ενθουσιάσει τους πάντες. Δοκιμάστε την πιο ακαταμάχητη νηστίσιμη πάστα φλόρα!

Σοκολατάκια με ξηρούς καρπούς (βραχάκια)

Νηστίσιμα σοκολατάκια βραχάκια ή ανώμαλα με ξηρούς καρπούς. Ένα υπέροχο γλυκό με σοκολάτα, ιδανικό κέρασμα για όλες τις ώρες της ημέρας.

Φοκάτσια με δεντρολίβανο

Η φοκάτσια είναι ένα ιταλικό παραδοσιακό ψωμί με μυρωδικά. Προσθέστε στη βασική συνταγή υλικά της επιλογής σας και θα εκπλαγείτε.

Περισσότερα άρθρα

Ο σωστός τρόπος να καταψύξετε σπανάκι

Πώς καταψύχουμε σωστά το σπανάκι; Δείτε τα μυστικά για να μπορείτε να απολαμβάνετε θρεπτικό σπανάκι όλη τη χρονιά!

13 λόγοι που πρέπει να πίνεις καθημερινά χυμό ροδιού

Χυμός ρόδι, ενάς από τους πιο υγιεινούς χυμούς! Δείτε τις ευεργετικές του ιδιότητες και τα οφέλη του για την υγεία και τον οργανισμό.

Πώς αποστειρώνουμε βάζα

Ο Τάσος Αντωνίου μας δείχνει πώς αποστειρώνουμε βάζα για τις μαρμελάδες και τα γλυκά του κουταλιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ