Μετά το smartphone, έφτασε το smart table

Από την Μαρία Αϊβαλιώτη,

Το όνειρο κάθε ανθρώπου που λατρεύει τη μαγειρική και περνά ώρες στην κουζίνα ή της γυναίκας που φροντίζει καθημερινά την οικογένειά της και κυρίως τη διατροφή των μελών της είναι μια μεγάλη κουζίνα και κυρίως λειτουργική. Φανταστείτε, λοιπόν, να υπήρχε κι ένα τραπέζι κουζίνας το ίδιο πρακτικό κι έξυπνο, ώστε να γίνει ακόμα πιο εύκολη η καθημερινότητά μας στην κουζίνα.

Ο σχεδιαστής Moritz Putzier το έκανε πραγματικότητα και δημιούργησε ένα τραπέζι κουζίνας που συνδυάζει την αισθητική με τη λειτουργικότητα. Το συγκεκριμένο έξυπνο τραπέζι διαθέτει εστίες μαγειρέματος, θήκες για να αποθηκεύονται τα μαγειρικά σκεύη, κεραμικά μπολ που ενδείκνυνται για μαγείρεμα αλλά και για την αποθήκευση των τροφίμων, αλλά και δίσκους κοπής για λαχανικά ή φρούτα. Ο Putzier υποστηρίζει ότι το δημιούργημά του θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο που μαγειρεύουμε και τον τρόπο που διαλέγουμε να γευματίσουμε.

Το τραπέζι ήδη βραβεύτηκε στο διαγωνισμό εσωτερικού design 2014 (Interieur Award winning design) και θα παρουσιαστεί στην αντίστοιχη Biennale, τη λεγόμενη Biennale Interieur, που θα διεξαχθεί στο Βέλγιο και συγκεκριμένα στην πόλη Kortrijk από τις 17 ως τις 26 Οκτωβρίου 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.