Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το φρεσκομαγειρεμένο σπιτικό φαγητό και σ’αυτό συμφωνούμε όλοι. Υπάρχουν, όμως, φορές που όσο και να μας ευχαριστεί η μαγειρική, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός πως η κουζίνα ή το σπίτι δεν μυρίζει και τόσο ευχάριστα. Με αυτό το εύκολο και τόσο απλό κόλπο που σας προτείνουμε, το σπίτι θα ευωδιάζει και εσείς δεν θα απαρνηθείτε τα αγαπημένα σας φαγητά.
Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι με νερό 5-6 ξυλάκια κανέλας και τα αφήνουμε να βράσουν. Μόλις έρθουν σε σημείο βρασμού τα αφήνουμε για περίπου 2 λεπτά και στη συνέχεια μειώνουμε την ένταση της φωτιάς στο ελάχιστο. Μόλις νιώσουμε ένα ευχάριστο άρωμα κανέλας να έχει κατακλύσει τον χώρο, σβήνουμε το μάτι της κουζίνας, αλλά αφήνουμε το κατσαρολάκι πάνω.