Νέα φυτικά κεφτεδάκια από την ΙΚΕΑ

Η ΙΚΕΑ εμπλουτίζει τη σειρά με τα θρυλικά κεφτεδάκια της, με τα νέα φυτικά κεφτεδάκια HUVUDROLL, με στόχο να προσφέρει μια βιώσιμη, αλλά εξίσου γευστική επιλογή στους πελάτες της, αυξάνοντας παράλληλα την ποικιλία των γευστικών της προτάσεων.

Πιστή στο όραμά της για ένα βιώσιμο μέλλον για τον πλανήτη και τον άνθρωπο, η ΙΚΕΑ έφτιαξε ξανά τα κλασικά κεφτεδάκια, διατηρώντας την ίδια γεύση, αυτή τη φορά όμως χωρίς το βασικό τους συστατικό, δηλαδή το κρέας. Τα νέα φυτικά κεφτεδάκια έχουν δημιουργηθεί από πρωτεΐνη μπιζελιού, βρώμη, πατάτες, κρεμμύδι και μήλο και έχουν την ίδια συναρπαστική γεύση και υφή με τα κλασικά κεφτεδάκια ΙΚΕΑ. Το αποτέλεσμα είναι μια εξαιρετική εναλλακτική για όποιον επιθυμεί να ελαττώσει το κρέας, χωρίς ωστόσο να στερηθεί τη γευστική εμπειρία από τα κλασικά κεφτεδάκια ΙΚΕΑ.

Τα φυτικά συστατικά, από τα οποία έχουν δημιουργηθεί τα νέα κεφτεδάκια, προέρχονται από  βιώσιμες επιλογές – με πολύ μικρό περιβαλλοντικό αποτύπωμα (4%). Έτσι, η ΙΚΕΑ έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο της να συμβάλλει θετικά στην προστασία του περιβάλλοντος μέχρι το 2030.

Τα νέα φυτικά κεφτεδάκια HUVUDROLL είναι ήδη διαθέσιμα στο εστιατόριο ΙΚΕΑ και σας περιμένουν να τα απολαύσετε με έναν μοναδικό πουρέ πατάτας, συνοδεία μιας κρεμώδους σάλτσας, γλυκόξινης σως μύρτιλου και αρακά. Εάν θέλετε να πάρετε τη νέα αγαπημένη σας γεύση στο σπίτι και να τη μοιραστείτε με τους δικούς σας ανθρώπους, μπορείτε να προμηθευτείτε τα νέα κεφτεδάκια από το κατάστημα Τροφίμων ΙΚΕΑ.

Ανακαλύψτε τα φυτικά κεφτεδάκια HUVUDROLL στο εστιατόριο ΙΚΕΑ, στο Σουηδικό Κατάστημα Τροφίμων ΙΚΕΑ, αλλά και online στο IKEA.com.cy. Καλή σας απόλαυση!

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.