Νέα Nikon D5500

Η Nikon παρουσιάζει την D5500, την πρώτη φωτογραφική μηχανή με φορμά DX και πτυσσόμενη οθόνη αφής. Ελαφριά και με πολλές δυνατότητες, αυτή η εξαιρετικά φορητή D-SLR σάς απελευθερώνει και σας επιτρέπει να αποτυπώνετε τις καλύτερές σας εικόνες.

Από γρήγορα κινούμενα θέματα μέχρι δύσκολες συνθήκες χαμηλού φωτισμού, και από εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους μέχρι μεγαλοπρεπή video, η D5500 είναι ιδανική για δημιουργικά πνεύματα με μεγαλόπνοα σχέδια για τη φωτογραφία. Ο μεγάλος αισθητήρας εικόνας της φωτογραφικής μηχανής με φορμά DX και εύρος ISO 100–25600 εγγυώνται τη λήψη ευκρινών εικόνων περισσότερο από ποτέ. Σε συνδυασμό με την ισχύ ενός συμβατού φακού NIKKOR, η ευκρίνεια κυριαρχεί στις φωτογραφίες σας. Ακόμα και κατά την εκτύπωση σε μεγάλο μέγεθος ή την προβολή σε μεγάλη οθόνη, οι φωτογραφίες και τα video που έχετε τραβήξει εξακολουθούν να αντικατοπτρίζουν τη δική σας οπτική του κόσμου με κορυφαία ευκρίνεια. 

Με αξιοσημείωτα μικρότερο βάρος και μέγεθος από την προκάτοχό της, η D5500 διαθέτει νέα μονοκόμματη σχεδίαση και βαθιά λαβή σαν να έχει φτιαχτεί για τα δάχτυλά σας και μόνο. Η πτυσσόμενη οθόνη αφής σάς επιτρέπει να ελέγχετε τη φωτογραφική μηχανή με την ίδια ευκολία που χειρίζεστε ένα smartphone, ενώ με την ενσωματωμένη δυνατότητα Wi-Fi μπορείτε εύκολα να μοιράζεστε τις υψηλής ποιότητας φωτογραφίες σας μέσω μιας έξυπνης συσκευής. Απόδοση, φορητότητα, άνεση: με την D5500 μπορείτε να προσεγγίσετε την τελειότητα.

Η Marina Gurevich, Product Manager, Consumer D-SLR, της Nikon Europe, δήλωσε: «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη με τις δυνατότητες χρήσης της D5500. Από την εμφάνιση των smartphone και έκτοτε, έχουμε διαπιστώσει μια εκρηκτική εξέλιξη στον κλάδο της δημιουργικής φωτογραφίας και αυτή η D-SLR συνιστά μια μοναδική ευκαιρία για αυτούς τους χρήστες να αναπτύξουν περαιτέρω τις φωτογραφικές τους δεξιότητες. Εντυπωσιάζει ιδιαίτερα η νέα σχεδίαση και η εργονομία, ενώ η οθόνη αφής ανταποκρίνεται με μοναδική ταχύτητα: από την πρώτη στιγμή που θα ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε τη φωτογραφική μηχανή αισθάνεστε μοναδική άνεση. Και το πιο σημαντικό είναι ότι χάρη στην ισχυρή τεχνολογία απεικόνισης της Nikon, μπορείτε να βασίζεστε στην D5500 για εξαιρετικά αποτελέσματα όταν τα έχετε πραγματικά ανάγκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.