Νέα πολυεστία Ελ Γκρέκο

Έχοντας ενσωματώσει την κορυφαία ποιότητα, την υψηλή αισθητική και την προηγμένη τεχνολογία που διακρίνουν τα προϊόντα Ελ Γκρέκο, η Πολυεστία Ελ Γκρέκο® ήρθε για να προσφέρει πολλές λύσεις στις μαγειρικές μας ανάγκες χάρη στη δυνατότητα πολλών χρήσεων που διαθέτει, και σε συνδυασμό µε τη μεγάλη ευκολία, σιγουριά, πρακτικότητα και ταχύτητα που παρέχει. Αυτά τα στοιχεία είναι που κάνουν την Πολυεστία Ελ Γκρέκο® μια πραγματική εστία δημιουργίας, για μικρές και μεγάλες δημιουργίες, από το καθημερινό ρόφημα μέχρι ξεχωριστές απολαύσεις υψηλής γαστρονομίας.

Η διάθεση της Πολυεστίας Ελ Γκρέκο® έχει ξεκινήσει και βρίσκεται ήδη σε πολλά μεγάλα super market της χώρας καθώς και σε πολλά καταστήματα ηλεκτρικών και οικιακών ειδών, ενώ μπορείτε να προμηθευτείτε την Πολυεστία Ελ Γκρέκο® και μέσα από την ιστοσελίδα της μάρκας Ελ Γκρέκο (www.elgreko-creations.gr).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολυεστία Ελ Γκρέκο®, μπορείτε να καλέσετε τη Γραμμή Καταναλωτή (+30 22950 23388) της RESOUL®, καθώς και να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της μάρκας Ελ Γκρέκο ή τη σελίδα της στο Facebook (El Greko Creations).

 Γνωρίστε κι εσείς την Πολυεστία Ελ Γκρέκο®, ένα πρωτοποριακό προϊόν που επαναπροσδιορίζει τις μαγειρικές δυνατότητες των εστιών που λειτουργούν µε φιαλίδιο υγραερίου και αποτελεί μια ακόμη απόδειξη ότι η μάρκα Ελ Γκρέκο βρίσκεται… ένα βήμα πιο μπροστά!

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.