Νέο κατάστημα Domino’s στον Γέρακα

Νέο κατάστημα Domino's στον Γέρακα

Τα χαρακτηριστικά μηχανάκια της Domino’s με τον φωτεινό φάρο στα κουτιά (πατέντα της) κυκλοφορούν πλέον στους δρόμους του Γέρακα με “ορμητήριο” το νέο κατάστημα της Domino’s στην Λεωφ. Μαραθώνος 79!

Το κατάστημα εξυπηρετεί με delivery την περιοχή του Γέρακα, Γλυκά Νερά, Κάντζα και Παλλήνη και έρχεται για να δημιουργήσει καινούριους “Dominoers” στην περιοχή, δημιουργώντας με βάση την πάντα φρέσκια και ανοιγμένη στο χέρι παραδοσιακή ζύμη της Domino’s, αλλά και υλικά όπως η 100% αυθεντική μοτσαρέλα, η επική σάλτσα ντομάτας από ελληνικές ντομάτες αλλά και το διάσημο πεπερόνι.

Νέο κατάστημα Domino's στον Γέρακα

Θέλεις να γίνεις Dominoer, λοιπόν;  Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο dominos.gr, να κατεβάσεις το Domino’s mobile app ή να καλέσεις στο 18318 και να παραγγείλεις την γεύση που σου ταιριάζει ή γιατί όχι, να την δημιουργήσεις επιλέγοντας τα δικά σου υλικά! Κάποιος που μέτρησε τους συνδυασμούς των υλικών κ.λπ, λέει πως υπάρχουν 3 εκατομμύρια διαφορετικοί συνδυασμοί για να φτιάξεις τη δική σου Domino’s!

Από εκεί και πέρα, το Domino’s Pizza Tracker από το 2003 φροντίζει να σε κρατάει ενήμερο για το που βρίσκεται η παραγγελία σου σε πραγματικό χρόνο μέχρι και την πόρτα σου.

Αν πάλι πάντως θέλεις να δεις τη δική σου Domino’s την ώρα που δημιουργείται από το μηδέν, τότε μπορείς να έρθεις και να την παραλάβεις από το κατάστημα και να βγεις και κερδισμένος από τις αποκλειστικές προσφορές για Carry Out.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.