Νέοι φακοί NIKKOR από τη Nikon

Ο νέος AF-S NIKKOR 300mm f/4E PF ED VR. Ως ο πρώτος NIKKOR με μοντούρα F και στοιχείο Phase Fresnel, αυτός ο βασικός φακός υψηλής απόδοσης προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό compact κατασκευής, δυνατοτήτων τηλεφακού και υψηλής ποιότητας εικόνας.

Οι φωτογράφοι που αναζητούν έναν τηλεφακό που παρέχει απόδοση και φορητότητα θα λατρέψουν τον νέο NIKKOR 300mm f/4. Ιδανικός για φωτογραφίσεις σπορ ή άγριας φύσης, καθώς και για χρήση στα ταξίδια και για κοντινές, λεπτομερείς λήψεις πορτραίτων, αυτός ο φακός NIKKOR είναι ο έξυπνος τρόπος να γεμίσετε το κάδρο, χωρίς να προσθέσετε μεγάλο βάρος στην τσάντα σας. Η χρήση του στοιχείου Phase Fresnel (PF) μειώνει σημαντικά το μέγεθος και το βάρος του φακού ενώ ο συνδυασμός μέγιστου διαφράγματος f/4, εστιακής απόστασης 300 mm και εντυπωσιακής τεχνολογίας VR προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα. Ο νέος φακός είναι κατασκευασμένος να ανταποκρίνεται σε διάφορες συνθήκες λήψης με επίστρωση φθορίου που προστατεύει από το νερό, τη σκόνη και τη βρομιά χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα της εικόνας.

Ο νέος AF-S DX NIKKOR 55–200mm f/4–5.6G ED VR II είναι ένας νέος τηλεφακός zoom με εξαιρετικά μικρότερο μέγεθος. Compact, ελαφρύς και εύχρηστος, συμπληρώνει ιδανικά τις μικρότερες φωτογραφικές μηχανές φορμά DX, όπως η νέα D5500. 

Το ευέλικτο εστιακό εύρος των 200 mm, καθιστά αυτόν το φακό zoom ιδανικό για εντυπωσιακές κοντινές λήψεις θεμάτων που βρίσκονται σε απόσταση, για χρήση στα ταξίδια ή σε αθλητικές δραστηριότητες και για ερασιτεχνικές φωτογραφίες άγριας φύσης. Το βελτιστοποιημένο σώμα σάς επιτρέπει να τραβάτε φωτογραφίες με τηλεφακό χωρίς να κουβαλάτε βαρύ εξοπλισμό, ενώ χάρη στο μηχανισμό συμπτυσσόμενου φακού μπορείτε να συμπτύξετε το φακό για μεγαλύτερη ευκολία μεταφοράς. Η οπτική κατασκευή παρέχει δυναμικές εικόνες υψηλής αντίθεσης, ενώ η αυτόματη εστίαση είναι γρήγορη, ακριβής και εντελώς αθόρυβη. Το σύστημα απόσβεσης κραδασμών της Nikon, που έχει τεράστια σημασία στους τηλεφακούς, εξασφαλίζει εικόνες χωρίς θαμπάδα ακόμα και όταν οι λήψεις γίνονται στο τηλεφωτογραφικό άκρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.